Latest News

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Φέσι 270 ευρώ απ΄ τον δήμο Πειραιά στην ΕΥΔΑΠ!


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
 Μοιάζει απίστευτο, αλλά μάλλον θα μπορούσε να είναι και στην "Πρώτη Σελίδα". Ο Δήμος Πειραιά δεν έχει πληρώσει το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ για κτίριο του Δήμου από το 2005! Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο, πρόκειται για το κτίριο που στεγάζει την...




...Ε΄Δημοτική Κοινότητα και βρίσκεται στην οδό Κριεζώτου 44. Το ιλλιγιώδες ποσό που χρωστά ο Δήμος ανέρχεται στα...270 ευρώ και αφορά στο χρονικό διάστημα από 18.2.2005 έως 2.12.2010!
Με λίγα λόγια, το φέσι του Δήμου χρονολογείται από τη δημαρχιακή θητεία του Χρήστου Αγραπίδη, κατά την οποία κανείς δεν φρόντισε να πληρώσει για να μην κόψουν το νερό στο Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα. Ακολούθησε η τετραετής θητεία του Παν. Φασούλα που επίσης δεν φρόντισε κανείς να ξοφλήσει την ΕΥΔΑΠ. Είδε και απόειδε η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ελέγχου Οφειλών Πελατών κ. Α. Νόση και με επιστολή της στις 22.2.2011 προειδοποιεί τον Δήμο Πειραιά, ότι αν δεν πληρώσει τον λογαριασμό των 270 ευρώ, θα κόψουν το νερό στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα!
H παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει καμία ευθύνη, ωστόσο η επιστολή την αφορά, αν δεν έχει πληρώθει ακόμα το...ιλιγγιώδες ποσό, διαφορετικά θα πουν το νερό νεράκι στο Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα.

@Λέτε να περιμένουν να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για να τον πληρώσουν;