Latest News

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η γελοιοποίηση των φορέων απ΄ το "Κανάλι 1"

Την ώρα που ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωνε κατηγορηματικά αντίθετος στις συγχωνεύσεις των σχολείων, αναδεικνύοντας το θέμα ως μείζον για τον Δήμο Πειραιά, σε εκπομπή στο "Κανάλι 1" που...

...κόπτεται για τον πειραιοκεντρικό της χαρακτήρα, ο «δημοσιογράφος» ειρωνευόταν συνεχώς την εκπρόσωπο Γονέων και Κηδεμόνων που φιλοξενούσε στον αέρα του ραδιοφώνου, εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή της με τις συγχωνεύσεις!

Μάλιστα, ο "παρουσιαστής" είχε την απίστευτη απορία γιατί 35 μαθητές θεωρούνται… πολλοί, δηλώνοντας πως όταν ήταν μικρός τόσοι ήταν οι μαθητές στις τάξεις !
Είναι αδιανόητο το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίζει ομόφωνα την αντίθεσή του στις συγχωνεύσεις και στο "Κανάλι 1" να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, να φιλοξενούν εκπροσώπους φορέων και να προσπαθούν να τους γελοιοποιήσουν! 
Πολύ περισσότερο όταν οι απόψεις των φιλοξενουμένων συγκλίνουν με αυτή του δημάρχου Πειραιά. Και μην ακούσουμε το «παραμύθι» περί αδέσμευτης δημοσιογραφίας. Ειδικά ο συγκεκριμένος τύπος που γλείφει απ΄ το πρωί ως το βράδυ δημοτική αρχή κι αντιδημάρχους δεν δικαιούται να το επικαλεστεί.
@Δήμαρχε, συμφωνείς με την προσπάθεια συστηματικής γελοιοποίησης φορέων από "πειραϊκή" εκπομπή του "Καναλιού 1", οι οποίοι συντάσσονται στο πλευρό σου για Παιδεία με αξιοπρέπεια;