Latest News

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τα νούμερα για το "Κανάλι 1"


Η αχίλλειος πτέρνα του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου μπορεί να συνοψιστεί σε αριθμούς:

19: Οι μετατάξεις της ΔΗ.ΡΑ.Π., που μπορεί να μην είναι όλες παράνομες, είναι αναμφισβήτητα...
...ρουσφετολογικές. Όλες. Εκτός και αν ο δήμος έχει ανάγκη δημοσιογράφους, ηχολήπτες, γραμματείς και εξαρτημένους χρήστες στο... Facebook.

22: Οι χαμηλόμισθοι δημοσιογράφοι που απομακρύνθηκαν απ΄ το «Κανάλι 1» με τη δική του συναίνεση και παράμενουν απολυμένοι και απλήρωτοι.

450.000: Είναι το ποσό που θα πληρώνει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ σε περίπτωση που εγκριθεί το σκανδαλώδες ΦΕΚ.

2.600.000: Είναι ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε πρόσφατα από το Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. Το νούμερο μιλάει από μόνο του.
Ενδιαφέρον έχει η άποψη του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι δεν έχει ανάγκη να καλύψει τις όποιες παρανομίες της πρώην Διοίκησης, αν διαπιστωθούν (αυτό είναι οξύμωρο σχήμα έχουν ήδη διαπιστωθεί). Ούτε είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τους «19» στον Δήμο. Η εξυγίανση της ΔΗΡΑΠ για να γίνει δεν θέλει μόνο περικοπές δαπανών, απολύσεις, συμμάζεμα Οικονομικών. Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Να διαχωρίσει ο δήμαρχος τη θέση του απ΄ τις καραμπινάτες παρανομίες σε πρακτικό επίπεδο. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να μιλάει για λιτότητα και περιστολή δαπανών όταν ο δήμος –πέρα από το παράνομο της υπόθεσης- θα επωμιστεί 450.000 ευρώ για να πληρώνει τα ρουσφέτια της απερχόμενης Διοίκησης. Δεν μπορεί να γνωρίζει ότι η Εισαγγελία Πειραιώς ελέγχει την υπόθεση της διπλοθεσίας του γιου της πρώην Προέδρου και να μην έχει επισπεύσει ο ίδιος τις απαραίτητες διαδικασίες. Δεν μπορεί να γνωρίζει ότι υπάρχει τοπικός εκδότης που κάνει «χοντρή μπίζνα» στο Κανάλι και δεν του έχει δείξει ακόμα την πόρτα της εξόδου. Είναι τόσο κραυγαλέα παραδείγματα, που δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια!
@Χρειάζεται πολιτική βούληση και πλήρης διαχωρισμός από τα σκάνδαλα της πρώην Διοίκησης, δήμαρχε...