Latest News

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Καθαρές κουβέντες για το Κανάλι 1


Κυκλοφορεί έντονα η φήμη στην πλατεία Κοραή ότι κάποιοι μεθοδεύουν και αναζητούν τρόπους να εμφανίσουν νόμιμες τις...



...19 μετατάξεις εργαζομένων της ΔΗ.ΡΑ.Π στον Δήμο Πειραιά ενώ η πλειοψηφία αυτών είναι αποδεδειγμένα παράνομες. Ελπίζουμε να είναι αναληθής αυτή η πληροφορία, γιατί σε περίπτωση που ισχύει, το σκάνδαλο θα το χρεωθεί η δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Ενδιαφέροντα στοιχεία για την εξέλιξη του ΦΕΚ δίνει με κείμενό του ο επικεφαλής της παράταξης "Πειραιάς-Όλοι Μαζί" στο blog του συνδυασμού (http://pireasoloimazi.blogspot.com/).


Γράφει λοιπόν ο Αντώνης Καλογερόγιαννης:

Με ύποπτη μεθόδευση οι μετατάξεις
Εδώ και πολύ καιρό , γίνεται λόγος για τις μετατάξεις των 19 εργαζομένων από την ΔΗ.ΡΑ.Π στο Δήμο , με μια απόφαση που υπεγράφη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δηλαδή στις 31/12/2010 .
Αν κάποιος διαβάσει με προσοχή το ΦΕΚ και αναζητήσει τις αποφάσεις Δ.Σ.της ΔΗ.ΡΑ.Π. της 3ης Αυγούστου 2010 αλλά και την 625/15-10-2010 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου , θα βγάλει εύκολα το συμπέρασμα ότι, πιθανότατα, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , με τον τρόπο που η απελθούσα δημοτική αρχή διαχειρίστηκε το θέμα, έπεσαν θύματα πλάνης (ηθελημένα ή αθέλητα).
Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν αιτήσεις εργαζομένων για τη μεταφορά τους οι οποίες έγιναν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, δηλαδή μετά την απόφαση μεταφοράς τους, η οποία, κατ αρχήν, είχε παρθεί τον Αύγουστο του 2010 !!!
Σημασία πάντως έχει ότι πρόκειται για μια απόφαση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και καλούμε τον Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον Πρόεδρο του Καναλιού 1 Κυριάκο Μανωλάκο να επανεξετάσουν το θέμα από κάθε πλευρά.
Δεν είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε είναι νόμιμο και ηθικό. Είμαστε όμως αντίθετοι σε ότι είναι και παράνομο και ανήθικο. Και στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχουν και νόμιμα μεταφερόμενοι υπάλληλοι οι οποίοι δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα μεταφοράς στο Δήμο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αντικρούουν στους κώδικες νομικών και ηθικών αξιών που έχουμε ως συνδυασμός .