Latest News

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

(Νο) Sex and the City


Η είδηση είναι πολύ πιασάρικη και κάνει τον γύρο την μπλογκόσφαιρας. Άλλωστε είναι καρφωμένη στην πρώτη θέση των δημοφιλών αναρτήσεων από χθες, αφού περιέχει σεξ! Το οποίο κινεί το ίντερνετ, αλλά και τη δημοσιότητα. Την είδηση έστειλε η εφημερίδα...
... KILKISTODAY, αλλά είναι...περσινή!

Περσινά ξινά σταφύλια. Είχε δημοσιευθεί ένα χρόνο πριν, στην ESPRESSO και εκτίμησή μας είναι ότι δεν συνέβη καν!

Είναι από τα "θέματα κονσέρβες", που ξεθάβουν οι εφημερίδες όταν...δεν έχουν ύλη ή από τα θέματα "μούφα" (ψέμα), που γράφονται για να ελκύσουν το αναγνωστικό κοινό, που τρελαίνεται για σεξ, όργια και... σεξ. Αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι άλλωστε επιβιώνουν χιλιάδες σάιτς, εφημερίδες αλλά και τηλεοπτικοί σταθμοί.

Κι όπως έγραψε ένας αναγνώστης, "από τον τίτλο κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι δυνατόν να κάνουν σεξουαλικά όργια 4 φοιτήτριες και 3 φοιτητές το 2011; Μα οι φοιτητές είναι σχεδόν όλοι ανέραστοι! Τους έχει φάει το ίντερνετ και τις φοιτήτριες το κινητό! Αυτοί δεν κάνουν σεξ, κάνουν chat μόνο!"

Δείτε το δημοσίευμα της ΕΣΠΡΕΣΣΟ και το χθεσινό της KILKISTODAY

Παρεμπιπτόντως η πρώτη δημοσίευση για το θέμα έγινε εδώ.
από το taxalia
κλικ για μεγέθυνση

Ψοφάνε για πικάντικα θέματα. Ε, μη χάσουν και κανένα κλικ. Δικαίωμά τους. Αλλά μην ξανακούσω κανέναν καραγκιόζη στις τηλεοράσεις να μιλάει για "διασταύρωση της είδησης", που κάνουν οι επαγγελματίες, ενώ "οι bloggers, είναι ερασιτέχνες και δεν μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε".

Τι λέτε ρε τραχανάδες; Η δίψα σας και το ζόρι σας για κλικς είναι τέτοιο, που το 99% της ύλης σας είναι ανύπαρκτα θέματα που περιστρέφονται γύρω από το σεξ και την (ανύπαρκτη) σεξουαλική ζωή των επώνυμων. Το κατώτατης πνευματικής ...υποστάθμης θέμα, που πουλάει τρελά.

Ε, αφού πουλάει τρελά, επιβιώνετε με φήμες και ροζ θέματα κι εσείς. Έχετε ασφαλώς το δικαίωμα και καλά κάνετε. Ο κόσμος δεν χορταίνει να διαβάζει πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή των επώνυμων και δεν χορταίνει να διαβάζει θέματα για "όργια", "παντρεμένες σε γκαρσονιέρες", "φοιτήτριες που τα δίνουν όλα" κι άλλα τσοντοειδή. Αλλά μη μας κάνετε μαθήματα δημοσιογραφίας ρε αδέρφια. Από τη στιγμή που επικρατεί τέτοιος ανελέητος ανταγωνισμός στο διαδίκτυο, πήγε πάπαλα η σοβαρότητα.

Αφού όλοι -εσείς οι χιλιάδες δημοσιογράφοι που γίνατε πορταλάδες- είστε κλικομάνιακς. Καίγεται ο κώλος σας για το πόσες επισκέψεις έχετε. Μέρα νύχτα πάνω από τους μετρητές.

Σας το πάμε δυο χρόνια πριν και σας το λέμε συχνά: Στο ίντερνετ δεν βρέχει δολάρια! Κανείς σας δεν θα "κονομήσει" απ΄αυτό. Τουλάχιστον μη γίνεστε ρόμπες.

Όπως το NEWSIT που τσίμπησε στο δόλωμα με τα ανύπαρκτα όργια φοιτητών και έκλεψε την είδηση, χωρίς καμία αναφορά πηγής κι έγινε ρόμπα, για μια ακόμη φορά, εδώ.

Αφού δεν έχετε "πηγή", είναι δικό σας ρεπορτάζ, έτσι; Άρα, δικαίως λέμε ότι είστε ξεφτίλες! Μην παραπονιέστε!

Και τσίμπησαν στη μούφα, ότι "οι κάτοικοι αναστατώθηκαν από τις φωνές των φοιτητών στο χαμάμ", όταν το χαμάμ, είναι απομονωμένο και απέχει χιλιόμετρα από το χωριό που μένουν οι κάτοικοι!!!!
Ρόμπες, που έκαναν ρεπορτάζ για το Άγκιστρο, όταν δεν ξέρουν ούτε που πέφτουν οι Σέρρες!

 από το taxalia

@ Κρίμα, πάντως, γιατί ήταν μια πολύ όμορφη και αισιόδοξη είδηση για να είναι αληθινή...