Latest News

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μια καρέκλα για τη Νίτσα

Μπορεί η Νίτσα Βλασσοπούλου να μην συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, γιατί απορρίφθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιάννη Μίχα με συνοπτικές διαδικασίες, ωστόσο......έψαχνε τρόπους να έχει ρόλο στα δημόσια πράγματα, έστω και υπό τη μορφή διορισμού. Άλλωστε οι δηλώσεις της ότι σταματά την ενεργό αυτοδιοικητική δράση γιατί θέλει να δώσει τόπο στα νιάτα, φάνταζαν ως ανέκδοτο σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κάτω στο λιμάνι, αφού η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά είναι εθισμένη στην "εξουσία της καρέκλας".
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ αναγνωρίζοντας τον "εθισμό" αλλά και την αφοσίωση της κ. Βλασσοπούλου στα "κομματικά γρανάζια" την διόρισε Πρόεδρο στο Δ.Σ του Ε.Λ.Ο.Ε.Ν (Ειδικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Ναυτικών).
Πρόκειται για μια καθαρά κομματική επιλογή, που αναδεικνύει σε όλο του το μεγαλείο, το παλαιομοδίτικο κλισέ στην πολιτική "να βολέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους".
@Παρόλα αυτά ευχόμαστε στη Νίτσα Βλασσοπούλου κάθε επιτυχία. Αλλά η αλήθεια, πρέπει να λέγεται και ενίοτε να...γράφεται.