Latest News

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κυριάκο, πάρε το όπλο σου


Ο νέος πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Κυριάκος Μανωλάκος ανέλαβε, υπό τη σκιά των συγγενικών ρουσφετιών και καλείται ν' απαντήσει στο ερώτημα «που πήγαν τα λεφτά», τα οποία δεν είναι λίγα και χάθηκαν στη "μαύρη τρύπα" της Ευριπίδου. 
Δεν......γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το «Κανάλι Ένα». Ποιά είναι τα σχέδια και οι προτεραιότητές του. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να επανεξετάσει από μηδενική βάση όχι μόνο το δημοσιογραφικό δυναμικό, αλλά και όλα όσα κρατούν πίσω και δεν το αφήνουν να προχωρήσει το δημοτικό ραδιόφωνο. Πάνω απ' όλα, αν θέλει να προχωρήσει αλώβητος στην θητεία του ως πρόεδρος, είναι να διαχωρίσει ξεκάθαρα τη στάση του σε σχέση με τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης κι όσα άφησε «παρακαταθήκη» με την υπογραφή της. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να προχωρήσει μπροστά, τουλάχιστον προς την ορθή κατεύθυνση.
Σίγουρα δεν έχει ευθύνη για όσα είχαν γίνει από την προηγουμενη διοίκηση. Είναι χρόνια στο κουρμπέτι, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Αυτό είναι ίσως το μόνο που μπορεί να τον «σώσει» από την ηλεκτρική καρέκλα της ΔΗΡΑΠ. Άλλωστε, δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να ταυτιστεί με την διοίκηση των ρουσφετιών και των οικονομικών ατασθαλιών. Περιμένουμε πολλά από το νέο Πρόεδρο και γι' αυτό αναμένουμε να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση και να πάρει ξεκάθαρη θέση για όσα συνέβαιναν στο κτίριο της Ευριπίδου. Διαφάνεια κι όλα στο φως. Και θα είμαστε δίπλα του. Όμως, Κυριάκο, πάρε το όπλο σου...