Latest News

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Οι ανυποψίαστοι


0ι "νέοι" αποτελούν την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά είναι η πιο αδύναμη φυλή της αίθουσας συνεδριάσεων του 7ου ορόφου.
Είναι...... οι ανυποψίαστοι, που έχουν άγνοια κινδύνου και ζουν σ' ένα ροζ συννεφάκι ότι οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, έχουν μόνο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Μέχρι στιγμής, το «νέο αίμα» –κυρίως του συνδυασμού της πλειοψηφίας- ψηφίζει αβίαστα και χωρίς να το κουράζει όλες τις εισηγήσεις, χωρίς να έχει ακουστεί η «φωνούλα» τους.
Ωστόσο, επειδή οι νέοι αποτελούν ελπίδα, με τις προτάσεις τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έχοντας πιο δυνατή παρουσία και λόγο στα δημοτικά συμβούλια.
Αρκεί να «ιδρώσουν την φανέλα», καταθέτοντας φρέσκες απόψεις και προβάλλοντας ενστάσεις εκεί που κρίνουν ότι είναι απαραίτητο. Θα κερδίσουν όχι μόνο την εμπιστοσύνη του δημάρχου, αλλά και του κόσμου που τους τίμησε με την ψήφο τους. Διαφορετικά, θα εκλαμβάνονται μόνο ως παρουσίες-κομπάρσοι που θα σηκώνουν το χέρι για να ψηφίζουν θέματα, για τα οποία ασφαλώς δεν θα έχουν ιδέα.