Latest News

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αν τσιμπήσει, την πούτσισε!

Πλημμύρισε από τα σάλια τους η πλατεία Κοραή μέχρι και το Λιμάνι του Πειραιά. Έχουν βγάλει την γλώσσα έξω και γλείφουν συνέχεια. Τους λιβανίζουν......με π@παριές, που σε κάνουν να γελάς και δεν πείθουν ούτε τα μικρά παιδιά.
Πριν λίγο καιρό, έκαναν το ίδιο και με τους προηγούμενους.Αφού τους δάγκωσαν όσο μπορούσαν, έκαναν κωλοτούμπα και πήγαν στους επόμενους. Οι τελευταίοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και μάλλον δεν  τους παίρνουν στα σοβαρά. Κάποιοι ιδίως από τις λεγόμενες παλιές καραβάνες του Δημοτικού Συμβουλίου φλερτάρουν ήδη μαζί τους.
Είναι γνωστοί από παλιά, αλλά δεν έχουν καταλάβει πως οι εποχές έχουν αλλάξει. Αν δεν το πάρουν αλλιώς, μάλλον θα φάνε το κεφάλι τους. Αυτό είναι δικαίωμα τους, αρκεί να μην πάρουν κι άλλους στο λαιμό τους, όπως συνέβη με τον προηγούμενο δήμαρχο της πόλης. Γιατί αν τσιμπήσουν, την πούτσισαν!
@ Με τους σαλιάρηδες και τα πιράνχας του γλυκού νερού δεν κάνεις παρέα, αν είσαι καθαρός και θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απλώς τους αγνοείς, λες και δεν υπάρχουν μέσα στη γυάλα τους. Αν τους δώσεις σημασία, την πάτησες και θα καταλάβεις μετά το λάθος σου, αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα...