Latest News

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τι είναι αυτό που τον χωρίζει με το δήμαρχο


Κι όμως είναι πολλά αυτά που τον χωρίζουν με τον δήμαρχο και θέλει να το κάνει γνωστό στον Πειραιά!
Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την επιστολή που λάβαμε από τον δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού...



...Η επιστολή του Γιάννη Καρδαρά, έχει ως εξής:
Αξιότιμε κε Διευθυντά

"Ανέγνωσα στην ιστοσελίδα του REPORTAZ NET το σχόλιό σας μεταξύ άλλων περί εμπειρίας μου και προσοχής στις τοποθετήσεις μου αλλά και ότι «στάζω μέλι κάθε φορά που αναφέρομαι στον Δήμαρχο Β. Μιχαλολιάκο».
Λίγα σχόλια από την πλευρά μου.

1.Είναι γνώρισμα της παράταξης μας είτε του «ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» μετά από 12 χρόνια παρουσίας του στην πόλη, είτε σήμερα της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ» να μην διακατεχόμεθα από μία διάθεση «ΑΝΤΙ» επειδή ανήκουμε σε διαφορετικά πολιτικοιδεολογικά ρεύματα απ’ ότι η εκάστοτε πλειοψηφία ή και οι μειοψηφικές παρατάξεις τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία.

2.Έχουμε αποδείξει από το παρελθόν ότι πολλές φορές επαινέσαμε ενέργειες Δημάρχων όταν κρίναμε ότι προωθούσαν το συμφέρον της πόλης ή συμπλεύσαμε με μειοψηφικές παρατάξεις όπως του αείμνηστου επικεφαλής μας Ν. Λεγάκη.

3.Παρακαλώ να μην ξεχνάτε ότι επικρίναμε το κο Μιχαλολιάκο για το νέο δάνειο των 5000000 ΕΥΡΩ με το «καλημέρα» που επιβαρύνει οικονομικά τον πολίτη, όπως επίσης δεν ψηφίσαμε τις προσλήψεις που εισηγήθηκε των «ομήρων» οχταμηνιτών συμβασιούχων που τους πωλεί ο κ. Μιχαλολιάκος ελπίδα.

4.Σε ότι με αφορά προσωπικά χρησιμοποιώ, όπως κι εσείς σημειώσατε και σας ευχαριστώ, προσεκτικές λέξεις όπως απονομή «ευσήμων» και όχι «συγχαρητηρίων» για την «κάπως καλύτερη κατάσταση στην καθαριότητα». Σας υπενθυμίζω και είναι γραμμένο στα πρακτικά ότι δεν έδωσα συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, ούτε στον κ. Δήμαρχο αλλά αντιθέτως είπα ότι «το να δουλεύουν οι εργαζόμενοι και να είναι καθαρή η πόλη είναι κάτι αυτονόητο».

5.Αναφορικά με μερικές επιλογές του κ. Δημάρχου όπως χαρακτηριστικά για την κατ’ αρχήν αντίθεσή του στα σχέδια της ΟΛΠ Α.Ε. να κάνει το λιμάνι του Πειραιά «ΒΑΤΙΚΑΝΟ» χωρίς να δίνει προτεραιότητα στην Τ.Α. ή να ενημερώνει ή να συναποφασίζει με «διαπαραταξιακές επιτροπές» θα ήταν λάθος να μην τις δούμε θετικά.
6.Όμως να είστε σίγουροι ότι όταν έλθουν για συζήτηση θέματα με εισήγηση του κ. Δημάρχου που κατά την γνώμη μας θα διακινδυνεύσουν ελεύθεροι χώροι όπως πχ η ΧΡΩΠΕΙ, το Πράσινο, οι συγκοινωνιακές ρυθμίσεις, τα δικαιώματα των μεταναστών, ο σχεδιασμός της πόλης, ή δεν υπάρξει μείωση των τελών για τους ανέργους και τους χαμηλόμισθους και για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις θα βρεθούμε όχι μόνο αντίπαλοι στα λόγια, άλλα και στην πράξη, μαζί με τους πολίτες. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει από την Ζέα, την ΧΡΩΠΕΙ, στα Λιμάσματα στου ΔΗΛΑΒΕΡΗ μέχρι τα ΚΟΝΩΝΕΙΑ ΤΕΙΧΗ, και το «παρτέρι» στην πλατεία Κοραή.
Με Τιμή
Γ. Καρδαράς
Δικηγόρος
Δημοτικός Σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"


@ Οκ, σύντροφε, αλλά να πούμε μόνo πως εδώ δεν υπάρχει διευθυντής...