Latest News

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η υπόσχεση του "Reportaz Net"

Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ή κάνουν πως δεν κατάλαβαν, τι εννοούσαμε με προηγούμενο μήνυμα σχετικά με τις απολύσεις στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. 
Το επαναλαμβάνουμε για πρώτη και τελευταία φορά για να μην μπορεί να λέει ουδείς πως δεν γνώρισε για τα εγκλήματα της Ευριπίδου : 
Η υπόθεση αυτή θα μας απασχολήσει πολύ καιρό και δεν πρόκειται να την αφήσουμε να περάσει στο "ντούκου", γιατί θεωρούμε ότι αποτελεί μια σοβαρή και χαρακτηριστική περίπτωση κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης δημοτικού χρήματος. 
Οι πρωταγωνιστές είναι γνωστοί (μιλάμε για τον Μπάρμπα Γιώργο του Λούνα Παρκ της Κοραή, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα τη Μικρή Εξευρενήτρια), αλλά και τα διάφορα τσιράκια...
...των καρτούν. 
Η λίστα είναι ανοικτή και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συμπεριλάβουμε κι εκείνους που θα κάνουν το λάθος να επιχειρήσουν να συγκαλύψουν τα λαμόγια, πληρώνοντας άδικα για τις αμαρτίες τους.


Ξεκαθαρίσουμε πως σε πρώτη φάση θα γράφουμε για τις επόμενες 50 ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσουμε και για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Έχουμε τόσα πολλά να γράψουμε με ονόματα και στοιχεία. Όλα θα βγουν στη φόρα με τον δικό μας τρόπο. Οι αποκαλύψεις θα γίνουν αργά αργά και θα θυμίζουν το μαρτύριο της σταγόνας. Άλλωστε, όπως είπαμε, θα έχουμε πολύ χρόνο και πολλά στοιχεία. Το μόνο που μας απασχολεί, είναι αν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε ένα από τα τέσσερα blogs, που έχουμε ήδη έτοιμα. Τίποτα άλλο...


Ξεκαθαρίζουμε, τέλος, πως αν νομίζουν κάποιοι πως με την άδικη "σφαγή" των χαμηλόμισθων εργαζόμενων στο Κ-1 καθάρισαν τις βρομιές τους ή θα την γλυτώσουν, είναι πολύ γελασμένοι και μάλλον κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Κι αυτό δεν είναι απλώς μια κουβέντα. Είναι δημόσια υπόσχεση. 
Κι εμείς έχουμε μάθει να κρατάμε τις υποσχέσεις μας.


Το "Reportaz Net"