Latest News

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μια νηπιαγωγός για την Τρίτη Ηλικία


Ερωτηματικά στο εσωτερικό του γαλάζιου συνδυασμού προκάλεσε η επιλογή του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου να εμπιστευθεί την αντιδημαρχία Μέριμνας Υπερηλίκων στη νέα δημοτική σύμβουλο Μελίνα Φύκια. Αν και την τετραετία...
...2006-2010 εκλέχθηκε μεταξύ πρώτων, σύμβουλος Α’ διαμερίσματος, διατελώντας πρόεδρος επιτροπής παιδείας και Κ.Α.Π.Η., ωστόσο σύμβουλοι του Μιχαλολιάκου, δηλώνουν έκπληκτοι από την αναβάθμισή της σε αντιδήμαρχο, με το σκεπτικό ότι η "γκάμα" συμβούλων που είχε να επιλέξει ο δήμαρχος Πειραιά, περιελάμβανε περισσότερο δυναμικές προσωπικότητες, σε σχέση παρουσία της Μελίνας. Μάλιστα, επισημαίνουν με έμφαση την απειρία της, ενώ της καταλογίζουν πως δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο της αντιδημαρχίας της. 
Η Μελίνα είναι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας και έχει ασκήσει το λειτούργημα της σε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία του Δήμου Πειραιά. Τον ελεύθερο της χρόνο γυμνάζεται περπατώντας σε γειτονιές του Πειραιά, ενώ της αρέσει να παρακολουθεί πολιτιστικές εκδηλώσεις.
@ Καλή επιτυχία στη νηπιαγωγό της Τρίτης Ηλικίας...