Latest News

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πάρτε το αλλιώς (και) στην καθαριότητα...


Ο Πειραιάς παραμένει βρώμικος. Η πόλη ασφυκτιά από τους τόνους σκουπιδιών και οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι από τους ξεχειλισμένους κάδους που "στολίζουν" στις γειτονιές τους.
Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος πραγματοποιεί...

...συσκέψεις με φορείς της Καθαριότητας. Μετά εξαγγέλλει μέτρα άνευ ουσίας, με μηδενικό αντίκτυπο στην απόδοση των εργαζομένων. 
Έτσι, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να καθαρίσει η πόλη και μάλιστα σε 60 ημέρες, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά ο δήμαρχος. Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, η δέσμευση του δημάρχου δύσκολα θα υλοποιηθεί, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός πως η δημαρχιακή θητεία Φασούλα, άφησε ένα χάος στον τομέα Καθαριότητας, αφού οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ενδεικτικά θα αναφέρεται  ότι από τα 50 απορριμματοφόρα λειτουργούν μόνο τα 20, από τους 120 οδηγούς ο δήμος έχει μείνει με 80, ενώ οι εργάτες Καθαριότητας, δεν ξεπερνάνε τους 120 από τους 400. Αντί να αναλώνεται ο δήμαρχος σε συσκέψεις και να συζητάει το πρόβλημα, ας προσπαθήσει να το λύσει σε πρακτικό επίπεδο. Έτσι και αλλιώς, η προθεσμία των 60 ημερών θα εκπνεύσει και ο δήμαρχος θα κληθεί ν' απολογηθεί για παραλείψεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής, πριν καν "ζεστάνει" την καρέκλα του, στο γραφείο του 7ου ορόφου.
@Μήπως να το πάρετε αλλιώς (και) στην καθαριότητα;