Latest News

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Καθαρίζουν το οικόπεδο του Δήμου στο Σχιστό


Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση καθαρισμού του οικοπέδου του Δήμου στο Σχιστό. 
Όπως γράφει το megalo-limani.blogspot.com,
...από χτες το βράδυ στις 10:00 μ.μ. έστησαν γιγαντιαία επιχείρηση καθαρισμού του οικοπέδου στο Σχιστό που είναι ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά και είχε μετατραπεί σε "χωματερή".
Να θυμίσουμε ότι......στο χώρο αυτόν λειτουργούσε ο Λιανοτεμαχιστής του ΕΣΔΚΝΑ που "κομμάτιαζε" τα βαριά αντικείμενα που μαζεύαμε από τις συνοικίες του Πειραιά, μέχρι της κατάργησής του λόγω ακριβού κοστολογίου....!

Στο συγκεκριμένο χώρο έχουν συσσωρευτεί πάνω από 2000 τόννους αντικείμενα και σκουπίδια.


Σίγουρα είναι αξιέπαινη η φιλότιμη προσπάθεια των μελών του Σωματείου μας που εκτός ωραρίου εργάζονται με δύο φορτωτές και εννέα ανοιχτά φορτηγά, που διαθέτει ο Δήμος, να καθαρίσουν ένα χώρο που έχουν ακουστεί τόσα πολλά.

Παράλληλα η κίνηση αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο αποφυγής εργολαβίας από ΙΔΙΩΤΗ, όπως ήταν η αρχική βούληση της Δημοτικής Αρχής, χρεώνοντας το Δήμο ο ΙΔΙΩΤΗΣ ... αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι την επιχείρηση κατευθύνει ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Αλέξανδρος Νταβέλης μαζί με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Ξύγκο.

"timeo Danaos et dona ferentes",
 Β.Γ.

@ Νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο  να το αναδημοσιεύσουμε για πολλούς και διαφόρους λόγους.Έτσι, δεν είναι σύντροφοι;