Latest News

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Από υπάλληλος, αντιδήμαρχος Πρασίνου


Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Βοιδονικόλας ήταν υπάλληλος του δήμου Πειραιά και τώρα ανέλαβε αντιδήμαρχος Πρασίνου. Οι συνάδελφοι του, τον έχρισαν Πρόεδρο Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου επί δύο διετίες, ενώ η...


...εκλογή του στις πρώτες θέσεις του γαλάζιου ψηφοδελτίου, αναδεικνύει πόσο αγαπητός είναι στο μεγάλο λιμάνι. Η επόμενη μέρα τον βρίσκει να μην έχει συνειδητοποιήσει τον αιρετό ρόλο του, καθώς ακόμα φαίνεται πως λειτουργεί και σκέφτεται ως υπάλληλος, χωρίς αυτό να είναι κακό, αφού η σεμνότητα και η ταπεινότητα δεν έβλαψε κανέναν στην πολιτική. Η αντιδημαρχία Πρασίνου και Κηποτεχνίας που αναλαμβάνει, θεωρείται νευραλγικό πόστο. Ο Γιώργος Βοιδονικόλας συνδέεται με πολυετή φιλία με τον δήμαρχο Πειραιά καθώς γνωρίζονται από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, ενώ η σχέση τους κατά το παρελθόν, έχει δοκιμαστεί. Πάντως, είναι έτοιμος να δουλέψει για να δικαιώσει την επιλογή του δημάρχου, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του Πρασίνου στον Πειραιά.

@Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο ικανές προσωπικότητες στο συνδυασμό του γαλάζιου δημάρχου κι αποτελεί μια από τις πλέον συμπαθητικές φυσιογνωμίες της πλατείας Κοραή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.