Latest News

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η εξομολόγηση μικροπωλητή από το Πακιστάν



Ο Ραφίκ είναι μικροπωλητής από το Πακιστάν. Έγινε το πρόσωπο της ημέρας την προηγούμενη Κυριακή. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις τηλεοπτικές κάμερες κατά την επίσκεψη του νέου δημάρχου της πόλης Βασίλη Μιχαλολιάκου στο παζάρι της Πλατείας Ιπποδάμειας. 
Ο διάλογος μεταξύ αλλοδαπού μικροπωλητή και δημάρχου Πειραιά ήταν απολαυστικός και συζητήθηκε πολύ στο διαδίκτυο, προκαλώντας σχόλια, αλλά και χαμόγελα. Το ίδιο και η τηλεφωνική επικοινωνία που έχει ο Πακιστανός με το αφεντικό του, τον κύριο Παναγkιώτη, κοινώς κύριο Τάκη. Κορυφαία στιγμή της συνάντησης ήταν αναμφισβήτητα, όταν περιέγραφε πως ήταν αυτός που ήθελε να τον διώξει από το παζάρι. 

Το "Reportaz Net" βρήκε τον μικροπωλητή από το Πακιστάν κάπου στην Ιερά Οδό. Στη συνέντευξη- εξομολόγηση, ο Ραφίκ μιλάει...
...για όλα και για όλους: Πως ήρθε στην Ελλάδα, ποια ήταν η πρώτη του δουλειά, πότε γνώρισε τον κύριο Τάκη και τι του έκανε μετά το περιστατικό με το δήμαρχο. Ακόμη εξηγεί γιατί δεν εργάζεται πια στο πάγκο του παζαριού και άνοιξε την δική του επιχείρηση, ενώ αποκαλύπτει ότι είναι ιδιοκτήτης διαμερισμάτων και πόσες καταθέσεις έχει στην τράπεζα!
Αναλυτικά, για τη συνέντευξη του Ραφίκ...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΤΟ ΚΙΡΙΟ ΠΑΝΑΓKΙΟΤΙ (ΤΑΚΙ)