Latest News

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Στον αέρα τα νέα ρουσφέτια στο "Κανάλι 1"

Η επιλογή νέου διευθυντή στο "Κανάλι Ένα" δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ή δεν πρέπει να είναι, στην παρούσα φάση,πρώτη προτεραιότητα για τη νεά  δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Από την στιγμή, μάλιστα, που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έλεγχοι των αρμόδιων ελεγκτικών και εισαγγελικών αρχών για όσα έχουν αποκαλυφθεί για την προηγούμενη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ. 
Είναι αυτονόητο πως χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν...
... πρώτα αν υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και να πάρουν πολιτικές αποφάσεις για όσα θέματα κληρονόμησαν από την προηγουμένη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ, ώστε να μπορέσουν να χαράξουν νέα ρότα για το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά.
Ανάμεσά τους κυριαρχούν τα θέματα με τους 22 απλήρωτους και χαμηλόμισθους απολυόμενους, τις 19 προκλητικές και ρουσφετολογικές μετατάξεις εκλεκτών της πρώην προέδρου - ανάμεσά τους ο γιο της και λοιποί συγγενείς- τι θα γίνει με τους υψηλόμισθους εργαζόμενους και συνεργάτες που παραμένουν στο δημοτικό ραδιόφωνο, αλλά και περίεργες συμβάσεις με προμηθευτές κι εταιρείες φαντάσματα που έτρωγαν τα χρήματα των δημοτών. 
Όσο παραμένουν σε εκκρεμότητα μείζονα θέματα διαφάνειας και υπάρχουν υπόνοιες συγκάλυψης σκανδάλων, η νέα διοίκηση της ΔΗΡΑΠ και κατ' επέκταση η δημοτική αρχή δεν θα μπορέσει να προχωρήσει στην ανάπτυξη του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά.
@ Δηλαδή, αν  πρώτα δεν λύσετε τα προβλήματα στο "Κανάλι 1", θα βρεθούν στον αέρα τα νέα ρουσφέτια και θα καούν πριν προλάβουν καν να περάσουν την πόρτα της Ευριπίδου...