Latest News

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή εργαζόμενου από το "Κανάλι 1"

Αγαπητό Reportaz Net, 


είμαι φαν του blog και σας διαβάζω ανελλιπώς. Αν και δεν σας ξέρω προσωπικά, έχω διαπιστώσει πως πίσω από τις αναρτήσεις σας, δεν κρύβονται σκοπιμότητες ή οι γνωστές τακτικές που διακρίνει ορισμένους τοπικούς εκδότες που το παίζουν και δημοσιογράφοι και λυμαίνονται την εκάστοτε δημοτική εξουσία.
Εργάζομαι στο "Κανάλι 1" ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω, για να επιβεβαιώσω πλήρως τα reportaz σας. Έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε όσα γράφετε. Η απερχόμενη, διορίστηκε στη θέση της προέδρου -δεν κατάφερε καν να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος- για να κάνει...


...τη "βρωμοδουλειά" του 7ου ορόφου. Και να επωφεληθεί, όπως αποδείχθηκε, οικογενειακώς. Ο γιος της, σας βεβαιώ, ουδέποτε δούλεψε στο "Κανάλι Ένα" και ουδέποτε υπήρξε εργαζόμενος σ' αυτό. Τουλάχιστον σαν φυσική παρουσία, γιατί στα χαρτιά, φρόντισε η μανούλα, να τον τακτοποιήσει. Αλλά αυτά θα τα βρει η Εισαγγελία.
Λειτουργούσε πάντα εκβιαστικά. Δεν τολμούσαν οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία ή επίσχεση, αμέσως τους απειλούσε με απόλυση και μηνύσεις.
Την ώρα που μας πέταγε στο δρόμο, μας χρωστούσε 3.5 μισθούς, τους οποίους ακόμα χρωστάει! Και έχει το θράσσος να λέει διάφορα στα αξιολύπητα -σαν και αυτή- πηγαδάκια της πλατείας Κοραή.
Φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω και ορισμένους συναδέλφους- δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο από κοινοί ρουφιάνοι και τσιράκια της εκάστοτε διοίκησης. Καμία συμπαράσταση στις εκβιαστικές μας απολύσεις, κανένα ενδιαφέρον. Όχι ότι περίμενα το αντίθετο.


Ερωτήματα που χρίζουν απάντησης:

1. Πόσα έπαιρνε το καρτούν-κρασέμπορας για την τρισάθλια εκπομπή του και τις διαφημίσεις στη φυλλάδα του;
2. Πόσα έπαιρναν εκδότες του Πειραιά & παράγοντες της πλάκας ως χαρτζιλίκι, για να εκθειάζουν το τσόκαρο του 4ου ορόφου;
3. Πόσο καιρό εργάζονταν στο Κανάλι Ένα, η τηλεφωνήτρια, η γραμματέας και η διαφημίστρια, που πήγαν απέναντι; Σίγουρα όχι 3 χρόνια.
4. Που ακριβώς δόθηκαν 2.500.000 προυπολογισμός; Για ποιούς σκοπούς και με ποιά κριτήρια;
5. Πως είναι δυνατόν να φαίνεται ως αορίστου στη ΔΗΡΑΠ ο γιος και παράλληλα να εργάζεται σε 18μηνο στο δήμο Πειραιά; Δεν θεωρείται καραμπινάτη παρανομία;
6.Και το κυριότερο: Τι σκοπεύει να κάνει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος;

 
Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Εργαζόμενος στο "Κανάλι 1"