Latest News

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος θα είναι ο νέος γραμματέας του δήμου;

Ένα παιδί-διαμάντι, που λέει ο λόγος, έχει "κλειδώσει" για τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Πειραιά. 
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του "Reportaz Net", ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει κάνει την επιλογή του. 
Πρόκειται για τον ...
... νέο γενικό γραμματέα του δήμου Πειραιά. (Τώρα να σας πως το όνομα έτσι εύκολα δεν θέλω, αλλά ούτε θέλω και να τον κάψω τον άνθρωπο). 
Έτσι, θα προσπαθήσω να τον φωτογραφίσω, τουλάχιστον να καταλάβουν όσοι γνωρίζουν ή ακόμα και ο ίδιος ( μεγάλε, να στείλεις φωτογραφίες για να μην βάζουμε ...καρτούν!). 
Λοιπόν, είναι πρώην ΟΝΝΕΔίτης, αλλά δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι και μικρός σε ηλικία. Είναι γύρω στα 55, έχει πλούσιο βιογραφικό, εργάστηκε σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, και όπως λένε, γνωρίζει καλά την αγορά. 
Θεωρείται πρόσωπο εμπιστοσύνης του νέου δημάρχου με τον οποίο γνωρίζεται από τα πέτρινα, αλλά όμορφα χρόνια της γαλάζιας νεολαίας. 
Πριν λίγες ημέρες είχε την ονομαστική του γιορτή, αλλά δεν την έκανε στα βράχια της Πειραϊκής, όπου κοιμάται ο μπεκρής που λέει σε ένα παλιό τραγούδι.  Το επώνυμο του θυμίζει υπουργό που είναι διαμάντι με ποντιακή κατάληξη...
Λοιπές λεπτομέρειες : Δεν είναι Μανιάτης! Ούτε Πειραιώτης, αλλά ζει στην πόλη και γνωρίζει πρόσωπα κάτω στο λιμάνι.
@ Πάντως, το όνομα δεν το έγραψα αλλά όποιος ξέρει, κατάλαβε ποιον εννοούμε. Για τους άλλους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, τουλάχιστον προς το παρόν...