Latest News

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Έλαμψαν δια της απουσίας τους

Μπορεί να μαζεύτηκε "κόσμος και κοσμάκης" στο "Αττικόν", αλλά δύο ήταν οι μεγάλες απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Και φυσικά δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες απ' όσους βρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.  
Η πρώτη απουσία αφορά...



...
στον απερχόμενο δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος την έχει κάνει εδώ και πολλές ημέρες στο εξωτερικό. Την επόμενη μέρα από την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση με τα σκουπίδια, ο "Ψηλός" λένε όσοι μιλούν μαζί του έριξε μαύρη πέτρα πίσω και έφυγε για τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προγραμματίζει ν' επιστρέψει στις 28 Δεκεμβρίου προκειμένου να παραδώσει τα ηνία της πόλης στο νέο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο. 









Η δεύτερη μεγάλη απουσία ήταν αυτή του γενικού γραμματέα του δήμου Πειραιά Γιώργου Οικονομόπουλου. Ο τελευταίος, όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται κάπου στη Γαλλία, όπου θα περάσει οικογενειακώς (;) τα Χριστούγεννα, όπως τουλάχιστον λένε κάποιες πηγές παραπληροφόρησης της πλατείας Κοραή.
@ Αν και θα πρέπει σιγά σιγά να συνηθίσουμε στην απουσία τους, καθώς από δω και πέρα θα τους βλέπουμε όλο και πιο σπάνια κάτω στο λιμάνι...