Latest News

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί ο Φασούλας δεν αγαπάει την Ιπποκράτους


Αιχμές κατά της Κυβέρνησης και δριμεία κριτική για τις κομματικές τις επιλογές που στοίχησαν τη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο μεγάλο λιμάνι, άφησε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής της δημαρχίας Πειραιά στον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο "ψηλός"......μίλησε με σκληρά λόγια για την Ιπποκράτους, καλώντας την να παραμερίσει κάθε κομματικό ή μικροκομματικό κριτήριο και να αντιμετωπίσει το δήμο του Πειραιά όπως του αρμόζει, ενώ τόνισε πως η Κυβέρνηση πρέπει να διαγράψει το χρέος του δήμου Πειραιά, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στη νέα δημοτική αρχή να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τα έργα που χρειάζεται η πόλη.
Σε ό,τι αφορά στις πολυσυζητημένες πτυχές της θυελλώδους σύγκρουσής του με το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε πως δεν είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις εκλογές για να κριθεί και για τα καλώς και τα κακώς κείμενα. "Δεν παραδίδω σαν νικημένος αλλά ήταν οι επιλογές του κόμματος μου αυτές, που οδήγησαν στην ήττα. Από την πρώτη στιγμή σκοτεινά κέντρα, άνομα συμφέροντα με πολέμησαν και με σπίλωσαν επειδή δεν θέλησα να συνεργαστώ μαζί τους", δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος.
Από τα πυρά Φασούλα δεν γλίτωσε ούτε ο πράσινος υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μίχας, για τον οποίο άφησε σαφείς αιχμές, λέγοντας πως "στις δημοτικές εκλογές ηττήθηκαν οι ορατοί δημοκόποι και οι αόρατοι δημοσκόποι που καταγγείλαμε προεκλογικά". Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Παναγιώτης Φασούλας, κάλεσε την κυβέρνηση να "αγκαλιάσει" τον νέο δήμαρχο Πειραιά, τονίζοντας πως θα είναι στο πλευρό του, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Πειραιά.