Latest News

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Της...Ντόρας το κάγκελο στο "Κ-1"



Την ώρα που οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να  παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Η απερχόμενη πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ...

... κατέθεσε μήνυση εναντίον του ταμία του Δήμου, επειδή - λέει- δεν υπέγραφε τα εντάλματα για την πληρωμή των εργαζομένων. Ο ταμίας συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση εναντίον της προέδρου της ΔΗΡΑΠ, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εναντίον της έχει κατατεθεί μήνυση και από τους ηχολήπτες, οι οποίοι έχουν προχωρήσει και σε νέα καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας. 
Η τελευταία καλείται να απολογηθεί και για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, αλλά και για την οικονομική διαχείριση στο δημοτικό ραδιόφωνο. Ήδη για την υπόθεση έχει δοθεί εντολή από την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. 
Τελικά, και οι δύο απέσυραν τις μηνύσεις, για να αποφύγουν την περιπέτεια με το αυτόφωρο, ενώ έγινε γνωστό πως θα δοθεί ένας (μπορεί και μισός!) μισθός στους εργαζόμενους εν όψει της Πρωτοχρονιάς.
@ Μιλάμε ότι στο "Κανάλι Ένα" γίνεται της Ντόρας το κάγκελο...