Latest News

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ποιος έχει το "Reportaz Net"

Μαθαίνουμε πως κάτω στο λιμάνι του Πειραιά κάποιοι συνεχίζουν να ρωτούν δεξιά και αριστερά για να μάθουν ποιος είναι πίσω από το "Reportaz Net". 
Το ερώτημα αυτό παραμένει αναπάντητο εδώ και πάνω από ένα χρόνο λειτουργίας του blog για την πλειοψηφία όσων μπαίνουν καθημερινά και διαβάζουν τις αναρτήσεις. 
Εκείνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως ...
...δεν ξέρουμε γιατί κάποιος θέλει να μάθει ποιος διαχειρίζεται το "Reportaz Net". Ο καθένας μπορεί να έχει τους δικούς του λόγους. Άλλοι θέλουν να "έρθουν σε επαφή" και να προβληθούν μέσα από το blog,  άλλοι να δώσουν συγχαρητήρια ή να διαμαρτυρηθούν, άλλοι απλά από περιέργεια ή γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους. 
Όπως και να έχει το πράγμα, είναι αρκετά αστείο να ρωτάς κάθε άσχετο που μπορεί σου πει ότι γουστάρει για κάτι που δεν ξέρει σίγουρα. Άσε που μπορεί να γίνει κι επικίνδυνο και να πάρει στο λαιμό του κάποιον που δεν έχει ιδέα για το blog. Ή ακόμα χειρότερα κάποιο λαμόγιο να σας παραμυθιάζει ότι αυτός είναι πίσω από το "Reportaz Net" και να μην έχει καμία σχέση. Αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει από παλιά και δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε τώρα. Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιος είναι το "Reportaz Net"... 
@ Αρκεί να ξέρει να διαβάσει πίσω από κείμενα και να βάλει λίγο να δουλέψει το μυαλό του. Αν φυσικά διαθέτει, εννοείτε!