Latest News

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο παλιός είναι αλλιώς...



Από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου δεν θα μπορούσε να λείπει η γνωστή και μη εξαιρετέα ...παλιοσειρά.
 Οι "παλιές καραβάνες", που εκλέγονται επί πολλές τετραετίες κι έχουν...
...ασπρίσει τα μαλλιά τους στις συνεδριάσεις. Από τη μια, παίζουν τις διατάξεις του νόμου στα δάχτυλα, είναι επικοινωνιακοί, έχουν κάνει προέκταση της ζωής τους την ενασχόλησή τους με τα δημοτικά δρώμενα.
 Από την άλλη,όμως, έχουν συμβιβαστεί με την κατάσταση και θεωρούνται οι κύριοι υπεύθυνοι της στασιμότητας έργων, δράσεων και της έλλειψης έργου. Συμβάλλοντας με την στάση τους στο να παραμείνει ο Πειραιάς "αδρανής" ακριβώς, επειδή όριζαν με τις ψήφους τους τη δρομολόγηση ή μη ζωτικών έργων και το μόνο που έκαναν ήταν να αναλώνονται σε μικροπολιτικά παιχνίδια της πλάκας και "κοκορομαχίες". 
Οι παλιοί του... νέου δημοτικού συμβουλίου είναι από τον συνδυασμό του νέου δημάρχου Πειραιά η Λίτσα Καλαγιά, ο Τάσος Κάρλες, η Λίτσα Σαρρή, ο Κυριάκος Μανωλάκος, ο Ηλίας Κατσαφάδος και ο Γιώργος Δαβάκης που προέρχονται από το "αγραπιδικό μπλοκ", ενώ έκπληξη αποτελεί και ο Παναγιώτης Κουβάτσος, ο βετεράνος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά! 
Από τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα θα ξανακαθίσουν στα έδρανα - αυτή τη φορά της αντιπολίτευσης- ο Δημήτρης Γκερλές και ο Μιχάλης Ντεντιδάκης, ενώ "παλιοσειρά" θεωρούνται και οι επικεφαλής των συνδυασμών  της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννης Καρδαράς και Ελπίδα Παντελάκη. 
@Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ανεξαιρέτως σε όλους καλή & εποικοδομητική θητεία, αλλά κυρίως....καλά μυαλά για το καλό του Πειραιά...