Latest News

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η χαρά των "ορφανών" του Π. Φασούλα


Θέλουν να κρύψουν τη χαρά τους, αλλά δεν μπορούν μετά την χαμηλή πτήση του Γιάννη Μίχα στο πρώτο γύρο. 
 Ο λόγος για τους δημοτικούς συμβούλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι είχαν εκλεγεί το 2006, όταν κατήλθαν στο ψηφοδέλτιο του...
... Παναγιώτη Φασούλα.
 Στη συνέχεια, χρίστηκαν αντιδήμαρχοι ή εντεταλμένοι και κατά μια έννοια συνέδεσαν την αιρετή παρουσία τους με το έργο που παρουσίασε ο "ψηλός" στο μεγάλο λιμάνι.
Οι πράσινοι δημοτικοί σύμβουλοι, απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από το ψηφοδέλτιο Μίχα, γιατί είχαν "εμπλοκή" στην τετραετία Φασούλα. 
Άλλοι αντέδρασαν στέλνοντας επιστολές στην Ιπποκράτους ή εκδίδοντας σκληρές ανακοινώσεις για τον εκλεκτό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Άλλοι πάλι, δούλευαν φανερά για αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα, αγνοώντας τις εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές τους. 
Μετά την πρώτη Κυριακή τα "ορφανά" του Φασούλα, περιφέρονται στην πλατεία Κοραή με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους, λέγοντας πως αν ο Μίχας τους είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο θα είχε κάνει...περίπατο. 
Υπερβολική αυτοπεποίθηση ή ευσεβείς ανεκπλήρωτοι πόθοι, γι αυτούς η "εκδίκηση" στον επικεφαλής που τους τσαλάκωσε το "πολιτικό προφίλ" θεωρείται αυτονόητη. 
Θα πρέπει να προσέξουν όμως γιατί ο κόσμος θα "μιλήσει" αύριο με την ψήφο του. Μπορεί να τους συμφέρει να πιστεύουν σε ένα αποτέλεσμα που θα καταβαραθρώνει τον Μίχα, για εγωιστικούς καθαρά λόγους. 
Ωστόσο η κάλπη μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, μπορεί να ξαφνιάσει, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο μεγάλο λιμάνι. 
Υπομονή μέχρι αύριο και όχι πολλά λόγια στην πλατεία Κοραή...
@ Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, λέμε τώρα για να περνάει η ώρα...