Latest News

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το δίλημμα της Συμμαχίας για τον Πειραιά


 
 Προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο του συνδυασμού "Συμμαχία στον Πειραιά" για το αποτέλεσμα της εκλογικής κούρσας στο μεγάλο λιμάνι. Αν και το ποσοστό που συγκέντρωσε κυμάνθηκε σε...
... ικανοποιητικά επίπεδα για τα εκλογικά του δεδομένα, ζητούμενο τώρα είναι η επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα η στάση που θα κρατήσουν απέναντι στους "μονομάχους" Μίχα-Μιχαλολιάκο. 
Η αρχική εκτίμηση ότι η "Συμμαχία" θα στηρίξει τον Γιάννη Μίχα, κάτι που είχε επικυρωθεί τουλάχιστον προφορικά πριν ακόμα ανακοινωθεί ο Μίχας ως ο επίσημος υποψήφιος της Ιπποκράτους. Ωστόσο, η συμφωνία αυτή φαίνεται να διακυβεύεται, καθώς στελέχη της δημοτικής κίνησης εκφράζουν τώρα τις επιφυλάξεις τους ύστερα από την Κυριακή κυρίως ως προς το ποσοστό που απέσπασε ο "πράσινος" υποψήφιος στον πρώτο γύρο. Μάλιστα, όπως λένε χαρακτηριστικά, η εκλογική αποδυνάμωση του κυβερνητικού υποψηφίου, τον καθιστά ως τον αδύναμο κρίκο του ντέρμπι της δεύτερης Κυριακής. 
Το δίλημμα της Συμμαχίας αναμένεται να ξεκαθαριστεί τις προσεχείς ημέρες, όταν συσκεφθεί ο συνδυασμός για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του. 
@Λέτε να δούμε εκπλήξεις από το αριστερό "μπλόκ" του Πειραιά;