Latest News

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τι θα κάνει ο Πετράν;

Μεγάλος ρυθμιστής του εκλογικού αποτελέσματος της 14ης Νοέμβρη μπορεί να εξελιχθεί ο Πέτρος Μαντούβαλος.
 Αυτές τις ημέρες είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί το πολιτικό ενδιαφέρον κάτω στο λιμάνι, καθώς είναι πιθανόν να είναι εκείνος που θα κληθεί ν' ανοίξει την πόρτα του 7ου ορόφου στον επόμενο δήμαρχο...

Το ενδεχόμενο αυτό δεν μοιάζει να είναι καθόλου απίθανο  κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Ο Μαντούβαλος μπορεί  να στηρίξει ακόμα και τον επίσημο γαλάζιο υποψήφιο Βασίλη Μιχαλολιάκο παρά τις αγεφύρωτες διαφορές τους, αφού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την επικράτηση του Γιάννη Μίχα στο μεγάλο λιμάνι. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσω τρίτου προσώπου κορυφαίου στελέχους της ΝΔ θα του ζητηθεί  να συνάπτουν "γαλάζια συμμαχία", ενώ δεν αποκλείεται να του προταθεί και "θέση-κλειδί" στα διοικητικά πράγματα του δήμου Πειραιά.
 Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως προσπάθεια προσσέγγισης έκανε και ο Γιάννης Μίχας, με τον Μαντούβαλο να σφυρίζει αδιάφορα. 
Συνεργάτες του πρώην γαλάζιου βουλευτή λένε ότι ο Πέτραν έχει ήδη αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, αλλά δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του επειδή θέλει να διαπραγματευθεί επί ίσοις όροις με το κόμμα της ΝΔ.
Σε κάθε περίπτωση,  οι εξελίξεις αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς λέγεται πως η Ρηγίλλης, λόγω του δυνατού ποσοστού που συγκέντρωσε ο μανιάτης υποψήφιος θα εμπλακεί στην διαδικασία στήριξης του "εκλεκτού" της, ζητώντας από τον Μαντούβαλο να κατευθύνει τους ψηφοφόρους του στο συνδυασμό του Μιχαλολιάκου.