Latest News

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τα "τζάκια" της οικογενειοκρατίας


Με "όνομα βαρύ σαν ιστορία" - λέμε τώρα- αλλά και παρακαταθήκη τη θητεία και τα κομματικά "κονέ" του μπαμπά ή του θείου, "γόνοι" παλαιών δημοτικών συμβούλων  ή πολιτικών, ήρθαν πρώτοι σε σταυρούς στα ψηφοδέλτια.  Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η οικογενειοκρατία "ζει και βασιλεύει" και στον Πειραιά.
Τι κι αν είναι λίγο πολύ...
...άσχετοι με το άθλημα; Τι κι αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την ημερήσια από την προ-ημερήσια διάταξη; Οι εκπρόσωποι της οικογενειοκρατίας της πόλης θα κληθούν να πάρουν θέση και να λύσουν τα προβλήματα του Πειραιά.
 Για του λόγου το αληθές, ο πρώτος σύμβουλος του Μιχαλολιάκου Γιάννης Μέλας (ο γιος του βουλευτή) οι πρώτοι σε σταυρούς σύμβουλοι του Μίχα, Ιωσήφ Βουράκης (ο γιος του αξέχαστου Βασίλη Βουράκη), η Ελένη Κούβαρη (κόρη του Λεωνίδα Κούβαρη) ο Δημήτρης Αξαρλής (γιος του γνωστού..."παπάκια" Γιώργου Αξαρλή) κ.ο.κ.
@ Πάντως,  προτιμάμε τη νέα γενιά των δημοτικών συμβούλων με την ελπίδα πως μπορεί να τα καταφέρουν καλύτερα σε σχέση με τους παλιούς, αφού χειρότερα δεν γίνεται... Σε κάθε περίπτωση, τους ευχόμαστε καλή τύχη!