Latest News

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Πυροβόλησε το πόδι του!

 Κάτω στο λιμάνι του Πειραιά λέγεται ότι αυτές τις εκλογές δεν τις κέρδισε τόσο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, όσο τις έχασε ο Γιάννης Μίχας. Στην εκτίμηση αυτή συμφωνούν οι γαλάζιοι και οι πράσινοι παράγοντες στο μεγάλο λιμάνι. 
Η αλήθεια είναι ότι...  

... αν και ο Γιάννης Μίχας δεν είχε ποτέ το δήμο Πειραιά για να τον χάσει, ωστόσο εμφανιζόταν ως το απόλυτο φαβορί, τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις. 
Μέσα στους δύο μήνες της προεκλογικής περιόδου κατάφερε - μιλάμε για κατόρθωμα- κι έκανε τόσα πολλά λάθη και γκάφες που απορούσαν ακόμα και οι στενοί φίλοι του, αλλά και ουδέτεροι παρατηρητές της εκλογικής αναμέτρησης. (Μεταξύ άλλων και από το blog, του είχαμε στείλει προειδοποιητικά μηνύματα, όπως όταν του θυμίζαμε τις νομαρχιακές εκλογές του 2002 με αφορμή το εσωκομματικό μέτωπο που άνοιγε με τον απερχόμενο δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα και τους κομμένους του δημοτικούς συμβούλους).
Όμως παρά τα καμπανάκια φαίνεται πως υπερίσχυαν οι φωνές όσων στήριζαν τη συγκεκριμένη τακτική που αποδείχθηκε ολέθρια...
@ Δεν ξέρουμε αν ο Γιάννης Μίχας αυτοκτόνησε ή έβαλε αυτογκόλ, όπως λένε στον Πειραιά. Μάλλον μοιάζει περισσότερο σαν να πυροβόλησε το πόδι του, όταν άρχισε να τρέχει προς το δημαρχείο...