Latest News

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ε, όχι και για τον Καμπούρη, ρε σύντροφοι...

Από την Άντζελα Μήτσου


Είναι γέλια και για...γέλια! 
Οι δυο διεκδικητές που θα ορίζουν τις τύχες στο μεγάλο λιμάνι τουλάχιστον στα δημοτικά πράγματα, επιδίδονται με αστείρευτα απολιτίκ τρόπο σε μια άνευ προηγουμένου "κοκορομαχία", διεκδικώντας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του...
...Πέτρου Μαντούβαλου. 
Δυο μόλις μέρες πριν το grand finale  μπορεί η τράπουλα με το ποιός στηρίζει ποιόν, να ανακατεύτηκε για τα καλά,  αλλά πολύ φοβάμαι πως οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, κοντεύουν να μας τρελάνουν, όταν τσακώνονται για τα μάτια του Φίλιππου και της παρέας του. 
Λες και αν ο...Φίλιππος Καμπούρης στηρίξει Μίχα ή Μιχαλολιάκο -ή το αντίθετο- θα υπάρξει τρομερή διαφορά στην κρίση των πολιτών. Μην τρελαθούμε κιόλας.


Είναι εντυπωσιακό ότι δεν αντιλαμβάνονται πως τέτοιους είδους τακτικές, δεν πείθουν κανένα και θολώνουν την κρίση των πολιτών. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι οι επιλογές τους για τον δημαρχιακό θώκο του Πειραιά είναι πλέον συγκεκριμένες...
Όσο πιο πολύ σφάζονται υπό την πίεση της...υφαρπαγής των περισσοτέρων ψήφων, τόσο πιο πολύ "ακυρώνονται" στα μάτια των ψηφοφόρων, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα πως οι κοκορομαχίες δεν είναι για το "καλό" της πόλης, που ευαγγελίζονταν εντόνως και οι δύο μονομάχοι, αλλά εντάσσονται σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι εξουσίας. Κοινώς, ποιός θα κλέψει τις εντυπώσεις στην ετυμηγορία της κάλπης. 
Άραγε θα κατηγορήσει κανείς τους δημότες αν προτιμήσουν να πιουν καφέ την Κυριακή; Εγώ όχι. Ας ελπίσουμε μόνο να έχει...λιακάδα!