Latest News

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δεν πειράζει Βασίλη Γκιτάκο...

Όταν μας ενημέρωσε με ένα e- mail για πρώτη φορά ότι  θα είναι υποψήφιος,  έγραφε πως μας το λέει για να μην το μάθουμε απ' άλλου και του κάνουμε ...πλάκα!
 Τελικά όχι μόνο δεν τον "κράξαμε" - γιατί να το κάνουμε άραγε;- αλλά τον στηρίξαμε, όσο περνούσε από το χέρι μας, αν και φάνηκε πως αυτό δεν ήταν αρκετό... 
Τώρα του λέμε απλά πως δεν πειράζει! Μπορεί να έχασε την προσωπική μάχη του σταυρού, αλλά υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, όπως οι δικοί σου άνθρωποι...
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  Βασίλης Γκιτάκος, μας έστειλε μια επιστολή  και μας ενημέρωσε...
... για το αποτέλεσμα στο δήμο Αγίας Βαρβάρας
Στην επιστολή σημειώνει :


"Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων που έγινε σήμερα, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου κατατάσσοντας με στη 31η θέση ανάμεσα στους 50 άξιους συνυποψήφιους του συνδυασμού του δημάρχου γιώργου καπλάνη «η δική μας πόλη», με 215 ψήφους. 
Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου που στήριξαν το συνδυασμό και καταφέραμε μέσα σε δύσκολες συγκυρίες να αναδείξουμε το συνδυασμό πρώτο, με ποσοστό 51.68 %, κάτι που του έδωσε τη νίκη από την πρώτη κυριακή των εκλογών καθιστώντας τον νέα δημοτική αρχή στην πόλη μας.
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον δήμαρχο και φίλο γιώργο καπλάνη που με επέλεξε για μέλος του συνδυασμού νίκης και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ πλάι του, ώστε η δική μας πόλη να συνεχίσει να προχωράει σταθερά μπροστά προς το αύριο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνα σενάρια στασιμότητας και πισωγυρίσματος. θα συνεχίσω να είμαι δίπλα του και στις νέες ευθύνες που θα προκύψουν από τη νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση που θα εφαρμοστεί, προσφέροντας πάντα με ανιδιοτέλεια στον ίδιο και στη πόλη που αγαπάμε.
Ωστόσο όμως πρέπει να σκεφτούμε με την ανάλογη σοβαρότητα που αρμόζει, τις επαναληπτικές εκλογές τόσο για την περιφέρεια, όσο και για δήμους που δεν μπόρεσαν να εκλεγούν οι υποψήφιοι από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση κυρίως λόγω της αποχής διαμαρτυρίας μεγάλου ποσοστού του εκλογικού σώματος. 
Εμμένοντας στις αρχές της συμμετοχ?σ που με διακρίνουν θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες την κυριακή ασκώντας το εκλογικό μας δικαίωμα, εκλέγοντας για την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι απέχοντας διαμαρτυρόμενοι για την μνημονιακή «σχέση» που μας επέβαλαν.
Αναλογιζόμενοι ποιοι ήταν αυτοί που έφεραν τη χώρα μας σε αυτή τη δεινή οικονομική κατάσταση με τη σκανδαλώδη διακυβέρνηση τους, πως λιποτάκτησαν όταν έφτασαν στο απόλυτο πολιτικό αδιέξοδο και πως φυγομάχησαν μπροστά στον αγώνα που έπρεπε να δώσουν ώστε να ανακάμψουμε από την χαοτική κατάσταση που επέφεραν. 
Πρέπει να αναδείξουμε νικητές από τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιους που είναι αυτοδιοικητικά έμπειροι για να εφαρμόσουν την νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση που αλλάζει τη δομή και τη διακυβέρνηση της χώρας. έντιμους και ικανούς να διαχειριστούν πόρους και προγράμματα που προκύπτουν. που διαθέτουν φιλοσοφία και όραμα όπως απαιτείται για να ανταπεξέλθουν και να δώσουν νέο πρόσωπο στις καινούργιες αρμοδιότητες που θα τους ανατεθούν. 
Που έχουν τέλος παρακαταθήκη τα έργα τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι τη ρουσφετολογία και τα εύκολα ευχολόγια".
Βασίλης Γκιτάκος
υπ. δημ. σύμβουλος αγ. βαρβάρας
«Η δική μας πόλη»