Latest News

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Πέτραν είναι σουπιά!

Μελάνι έριξε ο Πέτρος Μαντούβαλος και θόλωσε τα νερά στις παρασκηνιακές διεργασίες με φόντο την ανάδειξη δημάρχου Πειραιά.  Περισσότερο σύγχυση παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα, η σύσκεψη που είχε με συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Πειραιάς-Πόλη Θρύλος". 
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης...
... εκφράστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, με αρκετούς υποψήφιους να δηλώνουν ξεκάθαρα πως θα στηρίξουν το...αντίπαλο δέος Βασίλη Μιχαλολιάκο, ενώ άλλοι εξέφρασαν την στήριξή τους στον Γιάννη Μίχα!
Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μαντούβαλος ζήτησε από τα στελέχη του συνδυασμού να τηρήσουν σιγήν ιχθύος ως προς την περαιτέρω στάση της παράταξης, προτρέποντας τους παράλληλα να επιλέξουν "κατά συνείδηση". 
Δέν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε δηλώσεις του ο Μανιάτης υποψήφιος άφησε να αιωρούνται οι διαθέσεις του για την ερχόμενη Κυριακή, επισημαίνοντας εκ νέου πως οι ψηφοφόροι δεν είναι αγέλη, αλλά το ποσοστό που απέσπασε είναι απόλυτα ρυθμιστικό. 
Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Μαντούβαλου-Μίχα, δεν υπήρξε σύγκληση απόψεων, πλαισιώνουν ενισχυτικά την άποψη ότι ο Πετράν ενδέχεται να προτρέψει τους υποστηρικτές του να κλίνουν προς τα δεξιά. 
@Σε κάθε περίπτωση ο Μαντούβαλος φαίνεται πως θόλωσε τα νερά σαν σουπιά...