Latest News

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ποιος είναι ο Βασίλης Γκιτάκος


Μπορεί να είναι γνωστός κάτω στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά τώρα κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και χρειάζεται να κάνει...

...θραύση στην Αγία Βαρβάρα.
Το "Reportaz Net" έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως στηρίζει τον αγωνιστή υποψήφιο Βασίλη Γκιτάκο. 
Αν και δεν κρύβουμε πως έχουμε αρχίσει ν' ανησυχούμε λιγάκι τελευταία.
Δεν ξέρουμε τι προεκλογικό αγώνα κάνει ο υποψήφιος, αλλά χρειάζεται να πάει πόρτα πόρτα όλη την Αγία Βαρβάρα. Τώρα τελευταία όμως όλο κάτι καταλήψεις βλέπουμε να κάνει στο δημαρχείο Πειραιά και να τρέχει σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Καλοί οι αγώνες, αλλά εδώ μιλάμε για εκλογές. Οι υποψήφιοι κυνηγούν τον σταυρό  "εκ του συστάδην και με την ξιφολόγχη", όπως έλεγαν και στο στρατό. 
Με πιάνεις, σύντροφε; 
Διαβάστε το βιογραφικό του Βασίλη Γκιτάκου 
"Ονομάζομαι Βασίλης Γκιτάκος γεννημένος από τους Γιάννη και Ειρήνη Γκιτάκου το 1967,με καταγωγή και καταβολές απ’ τη ΜΑΝΗ, μεγάλωσα και ζω στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ, την Αγία Βαρβάρα. Παντρεμένος με τη Βούλα Ανδρέου από το 1986 έχουμε δύο κόρες, την Ειρήνη 23 ετών τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και την Μαίρη 19 ετών δευτεροετή φοιτήτρια του τμήματος Νηπιαγωγών  του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Ρόδο.
Είχα την τύχη και την τιμή να φορέσω τη φανέλα της ΑΠΕ ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑΣ και να αγωνιστώ από τη Β’ κατηγορία Αθηνών μέχρι την Γ’ εθνική κατηγορία που φτάσαμε.
  Από μικρός αναμείχθηκα με το μαθητικό συνδικαλισμό μέσα από το κίνημα του Π.Α.Μ.Κ. με συνεχή παρουσία στα Μαθητικά Συμβούλια και τώρα είμαι  εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργ/των του Δήμου Πειραιά, όπου και εργάζομαι, με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα και του Αντιπροσώπου στην Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α, με έντονη συνδικαλιστική δράση σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων για την διασφάλιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας.
Γαλουχημένος πρώτα μέσα από την οικογένεια, με τις αξίες της Δημοκρατίας , της Ντομπροσύνης, της Εντιμότητας  και πάνω απ’ όλα της Αγωνιστικότητας, έμαθα να λέω τα πράγματα ξεκάθαρα και με ευθύτητα, αγωνιζόμενος  καθημερινά  για το καλύτερο της οικογένειας αλλά κυρίως αυτών που έχω την τιμή να εκπροσωπώ.
  Μετά την πλέον της εικοσαετίας ενασχόλησή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από την εργασία μου και τη συνδικαλιστική μου δράση, είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ, την Αγία Βαρβάρα, τα μέγιστα των εμπειριών και των γνώσεών μου. Κυρίαρχος σκοπός μου να διατηρηθεί αλλά και να επεκταθεί το εξαιρετικής σημασίας και μεγέθους έργο που έχει αφήσει παρακαταθήκη η Δημοτική Παράταξη του πρώην Δημάρχου και νυν Βουλευτή Β΄ Αθηνών ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ.
  Με επικεφαλής τον πολύπειρο στη Τοπική Αυτοδιοίκηση σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία από το πιο απλό καθημερινό πρόβλημα που παρουσιάζεται, αλλά δυσχεραίνει την αναβάθμιση του βιοτικού και κοινωνικού επιπέδου μας, μέχρι και την μεγάλη πρόκληση που λέγεται Νέα Διακυβέρνηση της Χώρας , τον «Καλλικράτη». Μια Αυτοδιοικητική Μεταρρύθμιση που ομολογουμένως  χρειάζεται γνώση – εμπειρία και μεγάλη εργατικότητα για να εφαρμοστεί και να φέρει αποτελέσματα, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ρουσφετολογικά συμπλέγματα του παρελθόντος από την κεντρική εξουσία.
●Σταθερά Μπροστά για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον της Δικής μας Πόλης και των κατοίκων της.
●Σταθερά Μπροστά με σχέδιο και προγραμματισμό σε όλους τους τομείς, Περιβάλλον, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Αθλητισμό, Πολιτισμό.
●Σταθερά Μπροστά  με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ στον Δημότη και τις ανάγκες του."