Latest News

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Το Άρωμα της Μεγάλης Φυγής


Δεν πρόλαβε ν' ανακοινώσει η Ιπποκράτους τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες στην Αττική και ήδη υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι άρχισαν να... 



... την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! 
Την αρχή έκανε ο Αντώνης Αρώνης, αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Πειραιά και ένας απο τους πιο στενούς συνεργάτες του Παναγιώτη Φασούλα. 
Μόλις πληροφορήθηκε ο παλαίμαχος πολίστας ότι ο "ψηλός" δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά τους ως περιφερειακός σύμβουλος του Σγουρού, αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία επιλογής των Αντιπεριφερειαρχών. Μάλιστα, τόνισε με νόημα πως αποδέχθηκε την πρόταση Σγουρού, επειδή είχε ανακοινώσει ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά τον Παναγιώτη Φασούλα.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον ακολουθήσουν στην...έξοδο από το πράσινο ψηφοδέλτιο, τουλάχιστον άλλοι  2 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι 
( υπάρχουν και τα ονόματα, αλλά δεν τα βάζουμε γιατί μπορεί  ν' αλλάξουν γνώμη). 
Πάντως, οι δύο "φευγάτοι" εκφράζουν ανοικτά τη δυσαρέσκεια τους για το πρωτοφανές άδειασμα του Φασούλα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώ άλλοι έξι στενοί συνεργάτες του έχουν κλείσει με τον συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά. 
@Μιλάμε για το Άρωμα της Μεγάλης Φυγής...