Latest News

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτη προβοκάτσια εις βάρος του Μίχα

Προσωπική -και πέρα από κάθε δεοντολογία- επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μίχα έκανε η διορισμένη κι απερχόμενη πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ μέσα από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά "ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ", ένα μήνα μόλις πριν από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου!

Εκμεταλλευόμενη τη θέση της Προέδρου βγήκε σε εκπομπή του σταθμού έπειτα από συνεννόηση με τον παρουσιαστή- έμμισθο της δημοτικής επιχείρησης και εξαπέλυσε "αήθη" και "προβοκατόρικη" επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο ...



... με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Πειραιά. 

(Όπως είναι γνωστό, ο κ. Μίχας είχε κάνει μεταξύ άλλων δηλώσεις για το Κ1 στο πλαίσιο των προγραμματικών εξαγγελιών της προεκλογικής του εκστρατείας).
Επιχειρώντας ν' απαντήσει στην κριτική του Γιάννη Μίχα, η Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την κατάσταση χάους που επικρατεί στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, εξαιτίας της απίστευτης ανεπάρκειας της διορισμένης και προσωρινής διοίκησης. 
Παρουσιάζοντας τα δικά της "στοιχεία"  για τον αριθμό των εργαζομένων και τον προϋπολογισμό της ΔΗΡΑΠ θέλησε να διαψεύσει τα λεγόμενα του υποψήφιου δημάρχου, βγάζοντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ αναξιόπιστο στους ακροατές του δημοτικού ραδιοφώνου. 
Κι αυτό χωρίς ο ίδιος να είναι παρόν και να μπορεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις...