Latest News

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Παραδέχτηκε ότι έθεσε βέτο!


Μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και θέτει ευθέως ζήτημα αξιοπιστίας του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα, είναι ότι στο "ντιμπέιτ" παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια πως έθεσε βέτο στην υποψηφιότητα Φασούλα. 
Αν και αυτό ήταν κοινό μυστικό, ο υποψήφιος δήμαρχος επιβεβαίωσε (!) τις καταγγελίες Φασούλα, λέγοντας πως "ναι, σε κομματικές συγκεντρώσεις είπα πως αφού ο Παναγιώτης κρίθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι δεν κερδίζει τον Πειραιά, δεν γίνεται να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια". 
Η δήλωση του Γιάννη Μίχα ότι διαφώνησε με την υποψηφιότητα Φασούλα διαψεύδει τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο που μέχρι χθες- συγκεκριμένα πριν μια εβδομάδα- διερρήγνυε τα ιμάτια του, ότι ουδέποτε έθεσε  το πολυσυζητημένο βέτο και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του, με ημερομηνία 11.10.2010. 
Διαβάστε τι δήλωνε ο  Γιάννης  Μίχας για το βέτο...
...

«Η ανακυκλούμενη παραφιλολογία περί δήθεν ενστάσεων του κ. Γιάννη Μίχα σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Φασούλα στο Συνδυασμό του κ. Γιάννη Σγουρού, αναπαράγει εκ του μη όντος ένα ανύπαρκτο θέμα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μίχας ουδέποτε έθεσε ένα τέτοιο θέμα, δεν έκανε σχετικά καμία δημόσια δήλωση, ούτε και διανοήθηκε ποτέ να υποδείξει το ποιος θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στο Συνδυασμό του κ. Σγουρού και με ποια ιδιότητα. 
Πολύ δε λιγότερο έλαβε οποιαδήποτε θέση για το αν ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά θα έπρεπε ή όχι να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περαιά.
Και αυτό γιατί, εκτός των άλλων, θεωρεί ότι η σύνθεση, η αξιολόγηση και η επιλογή των συνδυασμών που διεκδικούν την Περιφέρεια της Αττικής δεν αφορά και δεν πρέπει να αφορά στους Δημοτικούς Συνδυασμούς που διεκδικούν τη μετατροπή της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ανεξάρτητο, υπερκομματικό, ενωτικό και αποτελεσματικό θεσμό αποτελεσματικής αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων ποιότητας ζωής, ανάπτυξης και συνοχής των τοπικών κοινωνιών».