Latest News

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δεν θα είναι υποψήφιος (και) ο Αβραμίδης




Ο Τάκης Αβραμίδης είναι ίσως από τους λίγους - μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού- γνώστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Πειραιά. Ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις πως η απουσία του από το νέο δημοτικό συμβούλιο δεν θα περάσει απαρατήρητη, καθώς...... κατέχει καλά τα δημοτικά θέματα, ενώ διαθέτει  και απόψεις και επιχειρήματα. Αυτό δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό, τουλάχιστον στην παρούσα προεκλογική περίοδο. 
"Αυτή τη κρίσιμη στιγμή για τον Πειραιά δεν χωράνε μικροπολιτικές & μικρόψυχες συμπεριφορές, ούτε στο προσκήνιο, ούτε στο παρασκήνιο" τονίζει σε επιστολή που μας έστειλε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας  Πειραιά Τάκης Αβραμίδης, στην οποία γνωστοποιεί πως δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του Νοέμβρη. 
Μάλιστα, στην επιστολή του ο επι 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, ευχαριστεί τους δημότες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, δηλώνοντας πως "πέρα από το ποιός μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, πρέπει να έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα". Σε κάθε περίπτωση, ο Αβραμίδης ξεκαθαρίζει στην επιστολή του ότι μπορεί να μην είναι υποψήφιος, αλλά δεν εγκαταλείπει τα κοινά.

@ Στο παρελθόν είχαμε γράψει μια είδηση που αφορούσε συγγενικό του πρόσωπο. Μάλλον θα ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση του θέματος, αλλά δεν έστειλε e-mail να δώσει τη δική του απάντηση. Προφανώς, θα κατάλαβε πως περιοριστήκαμε στην είδηση και δεν είχαμε καμία άλλη σκοπιμότητα, όπως πιθανόν συνηθίζουν να κάνουν κάποιοι άλλοι πίσω από την πλάτη του στην πλατεία Κοραή...
Γι' αυτό, του δίνουμε το χέρι και του ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα βήματά του...
Το "Reportaz Net"