Latest News

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τα βάσανα του δημάρχου στα μπουζούκια

Από την  Άντζελα Μήτσου


Σάββατο βράδυ και ο παντρεμένος δήμαρχος μεγάλου δήμου που έχει τη φήμη του γλετζέ, αποφασίζει να ξεδώσει με το...βάσανό του!
 "Μια ζωή την έχουμε" σκέφτηκε, πήρε αλα μπρατσέτα το μωρό του και λίγο μετά τη μια το βράδυ, πέρασε την πόρτα γνωστού κέντρου διασκεδάσεως.
Το ζευγάρι συνοδευόταν από γνωστό δημοσιογράφο με τη σύζυγό του και στελέχη του...κόμματος που ανήκει ο ατακτούλης δήμαρχος.
 Όπως είναι φυσικό, η παρέα τράβηξε όλα τα βλέμματα, όχι μόνο για την παρουσία τους στο μαγαζί, αλλά γιατί ο δήμαρχος με τον δημοσιογράφο υποτίθεται πως βρίσκονται στα...μαχαίρια! Κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα, άρχισαν τα όργανα και η...
...διασκέδαση, αλλά μετά ήρθαν οι κάμερες...
Η σαμπάνια και το ουίσκι έρεαν άφθονα και ο δήμαρχος δεν προλάβαινε να πετάει λουλούδια στο μωρό του, που είχε ανέβει στην πίστα και χόρευε τσιφτετέλι. Το κέφι είχε ανάψει, η παρέα διασκέδαζε και ο δήμαρχος αδιαφορώντας για τη θέση του και την επωνυμία του, εκστασιασμένος από τα θέλγητρα της εντυπωσιακής μελαχρινής συνοδού του, την αγκάλιαζε και τη φιλούσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, ενώ την έβαλε να καθίσει στα πόδια του, κρατώντας την συνέχεια στην αγκαλιά του. 
Κι ενώ ο δήμαρχος με το βάσανο του τα είχαν "δώσει όλα"πρώτο τραπέζι πίστα, ξαφνικά τους ειδοποιούν ότι συνεργείο γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, βρίσκεται στο μαγαζί και θέλει να τραβήξει πλάνα. Ποιος είδε τον δήμαρχο και δεν τον φοβήθηκε! 
Απειλούσε θεούς και δαίμονες να μην τον απαθανατίσει η κάμερα με το αίσθημα, γιατί ποιος θα τον γλίτωνε μετά και από τη σύζυγο, αλλά και από την κατακραυγή του κόσμου. 
Στήθηκε λοιπόν μια γιγαντιαία επιχείρηση φυγάδευσις του δημάρχου και της συνοδού του. Έσβησαν τα φώτα, σταμάτησε το πρόγραμμα και άνδρες του μαγαζιού φυγάδευσαν τον δήμαρχο με το μωρό του από την πίσω πόρτα, για να αποφύγουν την επίμονη δημοσιογράφο, που προφανώς πήγε στο μαγαζί γνωρίζοντας την παρουσία του δημάρχου.
Επικράτησε ο απόλυτος πανικός με τους θαμώνες να απολαμβάνουν και να σχολιάζουν την επιχείρηση φυγάδευσις του ζευγαριού! 
Τυχερός στάθηκε ο ερωτιάρης δήμαρχος που γλίτωσε στο πάρα πέντε τα γκρο πλαν και μάλλον θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά την επόμενη φορά που θα σκεφτεί να διασκεδάσει  στα μπουζούκια με το...μωρό του!
@ Τα βάσανα του άτακτου δημάρχου δεν έχουν τέλος. Την ιστορία στα μπουζούκια έμαθε και το έτερο βάσανο κι έγινε "το έλα να δεις", αλλά αυτό είναι άλλο ρεπορτάζ...