Latest News

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

"Τα πήρε στο κρανίο" ο Γιάννης Σγουρός

Εξοργισμένος με την Ιπποκράτους εμφανίζεται ο Γιάννης Σγουρός για τον αποκλεισμό του απερχόμενου δήμαρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Αττική-Με έργο πάμε μπροστά». 
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη στήριξη...
... του «ψηλού» στον αντάρτη του μνημονίου Γιάννη Δημαρά και τις ραγδαίες αποχωρήσεις στελεχών του από το «πράσινο» ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής.
 Τρεις μόλις μέρες πριν τη λήξη κατάρτισης των συνδυασμών, ο Γιάννης Σγουρός βλέπει το ψηφοδέλτιο του να αποδυναμώνεται κατάφορα, χάνοντας πολύτιμους «πόντους» στο μεγάλο λιμάνι, ελλείψει στελεχών του Πειραιά. Οι αυτομολήσεις αιρετών της «αράχνης» στο ψηφοδέλτιο Δημαρά, προκαλεί πονοκέφαλο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, που βλέπει πλέον δύσβατο το «δρόμο» για την Περιφέρεια, έχοντας χάσει την πολύτιμη στήριξη του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Σγουρός "τα έχει πάρει στο κρανίο» και κατηγορεί τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μίχα. Κι αυτό γιατί έθεσε βέτο για την υποψηφιότητα Φασούλα στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά. Μάλιστα, τον αποκαλεί  «διασπαστή» της ενότητας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις.