Latest News

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Στον αέρα οι τρεις ηχολήπτες του Κ1

Στον αέρα βρίσκεται το θέμα της επαναπρόσληψης των τριών ηχοληπτών στο "Κανάλι Ένα" του Πειραιά. 
Η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ "ανακάλυψε" τώρα πως δεν μπορεί ν΄ανακαλέσει τις απολύσεις των τριών ηχοληπτών...

... έπειτα από την υπογραφή και την κοινοποίηση τους.  Χρειάζεται να τους επαναπροσλάβει ως νέους εργαζόμενους, αλλά οι προσλήψεις απαγορεύονται δια ροπάλου (όπως και οι απολύσεις) κατά την προεκλογική περίοδο.
 Όμως ακόμα κι αν τους ξαναπάρει μετά τις εκλογές, χάνουν όλα τα δικαιώματά τους, όπως προϋπηρεσία κα. 
Αφήστε δε, που για να τους επαναπροσλάβει, θα πρέπει να καταβάλλει στο ασφαλιστικό ταμείο περίπου 14.000 ευρώ για τον κάθε εργαζόμενο! Φυσικά, οι ηχολήπτες δεν πρόκειται να επιστρέψουν την αποζημιώση που έλαβαν...
 Για το θέμα συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΡΑΠ.Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος ομολόγησε πως..... το θέμα της επαναπρόσληψης των τριών  ηχοληπτών βρίσκεται σε αδιέξοδο και ζήτησε τη βοήθεια των μελών,  οι οποίοι αν και κάπως καθυστερημένα διαχώρισαν τη θέση τους αδειάζοντας την κανονικά.  "Εμείς στα λέγαμε και δεν μας άκουγες. Βγάλτα πέρα μόνη σου" φέρονται να είπαν τα μέλη του ΔΣ. Μάλιστα σήμερα η Πρόεδρος θα πάει στην Επιθεώρηση Εργασίας, αφού την κατήγγειλαν οι ηχολήπτες και ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ να την ακολουθήσουν. "Αφού αποφασίζεις και απολύεις μόνη σου, να πας μόνη σου στην Επιθεώρηση" της απάντησαν.