Latest News

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μήπως ήρθε η ώρα της ανανέωσης;

Ανεξάρτητα αν θα μπουν στο ψηφοδέλτιο οι "παλιές καραβάνες" του λιμανιού, ας πούμε και μια αλήθεια που ίσως πονάει...
... είναι γεγονός ότι η δημοτική τους απραξία, η ανικανότητά τους να διαχειριστούν το αντικείμενο που τους ανατίθεται και κυρίως η δημοσιουπαλληλίστικη αυτοδιοικητική τους νοοτροπία, έχει κουράσει αφόρητα. 
Εδώ και χρόνια κυριαρχούν τα ίδια πρόσωπα, έχοντας δώσει δείγματα γραφής των όποιων ικανοτήτων τους και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ήρθε η ώρα αρκετοί χαβαλέδες του δημοτικού συμβουλίου να πάνε σπίτι τους. 
Το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε μόστρα στην πλατεία Κοραή, ενώ πλασάρονται ως σπουδαίοι θεσμικοί παράγοντες του δήμου, ξεχνώντας πως επί 4 χρόνια ξεροστάλιαζαν στο χολάκι του γραφείου του γ.γ. Γιώργου Οικονομόπουλου, για να πάρουν το "ok" σε θέματα της αρμοδιότητάς τους. Απολιτίκ πρόσωπα, με yes men διάθεση, μηδενική σύγκρουση προς όφελος της πόλης, κοινώς...αέρας κοπανιστός, βλέπουν την ενασχόληση τους με τα κοινά ως "υποχρεωτική" προέκταση της ζωής τους. 
Ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν νέοι άνθρωποι, με φρέσκες ιδέες, με σύγχρονη ματιά για τα προβλήματα της πόλης, πολιτική αντίληψη και κυρίως όρεξη για δουλειά.  
Δεν έχει δικαίωμα ο Πειραιάς στην ανανέωση;