Latest News

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η αρχή (δεν) είναι το ήμισυ του παντός...


Οκτώβρης 2006

Αδιαμφισβήτητος νικητής των δημοτικών εκλογών του 2006 είναι ο Παναγιώτης Φασούλας
Στις 15 Οκτωβρίου έλαβε καθαρή & ισχυρή εντολή από τον πειραϊκό λαό να ηγηθεί στο δήμο Πειραιά με ποσοστό 46%, έναντι 32,6% του Χρήστου Αγραπίδη,  βάζοντας...
... "φρένο" στο οκταετές σερί της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά. 
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., χάρη στο  "γκελ" του Φασούλα, "κατοχυρώνει" κομματικά, έναν από τους τρεις μεγαλύτερους δήμους της χώρας και δη "δεξιοκρατούμενο".
 
 Λίγο αργότερα, η συντριβή του Αγραπίδη στις δημοτικές εκλογές, τον "αναγκάζει" να προχωρήσει σε σπασμωδικές πολιτικές κινήσεις, όπως η παρολίγον αύξηση των δημοτικών τελών, την οποία εμπόδισε με τηλεφωνική επικοινωνία ο Παναγιώτης Φασούλας, ενώ ο ανύπαρκτος χριστουγεννιάτικος στολισμός, έδωσε την ευκαιρία στον Πέτρο Μαντούβαλο να αναλάβει...δράση, φέρνοντας στην πλατεία Κοραή ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο πάλαι ποτέ ισχυρός δήμαρχος Πειραιά παραιτείται από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
 Η νέα δημοτική αρχή Πειραιά ορκίζεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ο ενθουσιασμός για μια νέα αρχή στον Πειραιά είναι έκδηλος. Ακολουθεί λαμπερή δεξίωση στο Piraeus Theoxenia, με τον νέο δήμαρχο Πειραιά, να δηλώνει πως "ήρθε η ώρα ο Πειραιάς να κάνει μια νέα αρχή, σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, απέναντι στα μεγάλα θέματα της πόλης".