Latest News

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα ελπίδας από Βασίλη Γκιτάκο

 Σε επίθεση...φιλίας προχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γκιτάκος, συνεχίζοντας τον προεκλογικό αγώνα στο δήμο Αγίας Βαρβάρας.
Μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η υποψηφιότητα του γνωστού συνδικαλιστή, δεν σταμάτησαν τα μηνύματα από τους φίλους και (φαντάζομαι) ψηφοφόρους, οι οποίοι του εύχονται καλή επιτυχία. 
Έτσι, δεν είναι τυχαίο που έστειλε μήνυμα...... και τους ευχαριστήσει για το κουράγιο που του δίνουν στο δύσκολο, αλλά κι όμορφο αγώνα που δίνει στην πόλη του.

Η δήλωση Bασίλη Γκιτάκου έχει ως εξής :

οιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως που με στηρίζεται τυπικά και ουσιαστικά στο νέο άλμα που αποφάσισα να κάνω βάζοντας υποψηφιότητα ως  Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, στην Αγία Βαρβάρα, με το συνδυασμό «η δική μας πόλη» και επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη.
Τα λόγια σας και μόνο είναι αυτά που μου με κάνουν να νοιώθω σίγουρος για την απόφαση που πήρα να αναμειχθώ με τα κοινά και να προσφέρω ανιδιοτελώς στην πόλη που με μεγάλωσε.
Ξέρετε πολύ καλά όλοι τον χαρακτήρα μου, δεν χρειάζεται να ρίχνω μεγάλες και παχιές κουβέντες και χαρακτηρισμούς.
Για ένα όμως να είστε πολύ σίγουροι, όπως έμαθα να ζω μέσα από αγώνες έτσι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της πόλης μου  και των εργαζομένων της.
Σταθερά μπροστά για ακόμα  καλύτερο μέλλον της Αγίας Βαρβάρας και των κατοίκων της με σχέδιο και προγραμματισμό."

@ Άντε και καλή συνέχεια, σύντροφε...