Latest News

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τι έγινε στη συνάντηση Φασούλα-Μαντούβαλου




Οι σχέσεις του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα και του ανεξάρτητου υποψηφίου Πέτρου Μαντούβαλου θεωρούνται ότι...

 
... είναι σχετικά καλές.

Ή τουλάχιστον θα έλεγε κανείς πως φαίνεται να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας. Κατ' συνέπεια, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η συνάντηση του Παναγιώτη Φασούλα με τον Πέτρο Μαντούβαλο.

Εκείνο όμως που προκαλεί περισσότερο εντύπωση είναι το γεγονός πως ο απερχόμενος δήμαρχος ξεκίνησε να πραγματοποιεί κατ' ιδίαν "ενημερωτικές" συναντήσεις με υποψήφιους, ενώ δεν έχει δει ακόμα τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Μίχα. (σ.σ. Η συνάντησή τους παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει πριν λίγες ημέρες, ακυρώθηκε ξαφνικά χωρίς καμία επίσημη αιτιολογία...)

Κατ' τα λοιπά, στη συνάντηση Φασούλα-Μαντούβαλου, αν και επισήμως ανακοινώθηκε πως εστιάστηκε στην ενημέρωση του Μανιάτη υποψήφιου για το έργο της δημοτικής αρχής, εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες σχολίασαν και μάλιστα καυστικά, τις άλλες υποψηφιότητες στον Πειραιά και το παρασκήνιο που περιστρέφεται γύρω απ΄ αυτές και τις δημοτικές εκλογές.

@Αν κι αυτό που φοβούνται κάποιοι είναι, αν έδωσαν τα χέρια για ενδεχόμενη ιδιότυπη "συμμαχία" το Νοέμβρη...