Latest News

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κοίτα, τι γράφουν για σένα (4)


Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010
Ποιον μου θυμίζει,ποιον μου θυμίζει....?

http://www.portnet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6188:kindinos-louketou-gia-to-kanali-1
Για πιθανό λουκέτο στο Κ1 μιλάει το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην παραπάνω διεύθυνση και φιλοξενεί και άρθρο δημοσιογράφου που δουλεύει στο Κ1 και είναι και εκδότης εφημερίδας .
Χαρακτηριστικό απόσπασμα από το άρθρο :

..."Δίνει λοιπόν η @ρύδη έναν τιτάνειο αγώνα στον οποίο δεν θα πρέπει να είναι μόνη της. Πρέπει να συστοιχηθούν μαζί της όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο, ανεξαρτήτως πιθανών παραπόνων και από κοινού να δώσουν αγώνα, κυρίως με τον χρόνο γιατί ο μόνος αντίπαλός τους αυτή τη φορά είναι αυτός και μόνον αυτός."...

Θυμάστε κάποιον που έλεγε : "πήγαμε εκεί και κέρδιΣΑ , τους πήρα το παιχνίδι" αλλά " πήγαμε και εκεί και χάσαΝΕ τα κοπρόσκυλα"! ....ρε ποιον μου θυμίζει?
Έτσι κι αυτός , αν παρατηρήσετε το πρόσωπο που χρησιμοποιεί, θα καταλάβετε του λόγου το αληθές...!
Αφήστε που για άλλη μια φορά βγάζει όλο το "θαυμασμό" του για τους απλήρωτους εργαζόμενους, στέλνοντας κάποιους που "προκαλούν προβλήματα" σπίτι τους και τα "καλά παιδιά" για βόλεμα στο Δήμο.
Από που να πήρε αυτή τη φορά εντολές, δεν ξέρω να σας πω, το σίγουρο είναι ότι στηρίζει την εργοδοσία του και "φιλάει" τους συναδέλφους του!!!
Κάποτε στην εφημερίδα του είχε βγάλει ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ με τις υπερωρίες των εργαζομένων της Καθαριότητας και τα διατυμπάνιζε και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, το γιατί δεν έγινε ποτέ μήνυση είναι θέμα ιδεολογίας και συνδικαλιστικής στάσης ενάντια στις ποινικοποιήσεις των δράσεων μας.
Ποτέ όμως δεν έβγαλε στον αέρα τις δικές του απολαβές : μισθούς, διαφημίσεις, κλπ...! Να δούμε ο καλοπληρωμένος υπάλληλος του Δημοτικού Ραδιοφώνου δουλεύει για αυτά που απολαμβάνει και που ξέρει να κρίνει όμως πολύ καλά την προσφορά των συναδέλφων του που συνεχώς τη μηδενίζει και προτείνει μάλιστα και απολύσεις.....?
Γεια σου ρε Αλέφαντε, εσύ τουλάχιστον ήσουν παλικάρι ! (με όλη τη σημασία της λέξης)

B.Γ.
Αναρτηθηκε απο To megalo-limani.blogspot.com στις 12:10 μ.μ.