Latest News

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Όταν μιλούν τα πηγαδάκια...


Περισσότερο από τα έργα του καλλιτέχνη συζητήθηκαν οι πολιτικές παρουσίες στα πηγαδάκια της Μαρίνα Ζέα. Και όχι άδικα, χωρίς αυτό να έχει σχέση την αξία των έργων.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά κυβερνητικά στελέχη πρώτης γραμμής σε event στον Πειραιά. Δεν είναι λίγο να κατεβαίνει στη Ζέα ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Ανδρέας Λοβέρδος κ.α. Κάποιοι έλεγαν πως αυτό δείχνει σε ένα βαθμό την αποδοχή του νομάρχη σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Άλλοι υπογράμμιζαν την ιδιαίτερα "ζεστή" υποδοχή του οικοδεσπότη στο Γιάννη Ραγκούση. Μάλλον, όπως έλεγαν, οι δύο άνδρες φαίνεται να διατηρούν άριστες σχέσεις, με τις φήμες να θέλουν τον υπουργό Εσωτερικών να μιλάει με τα θερμότερα λόγια στο Μαξίμου για τον καλλιτέχνη -νομάρχη.
Βέβαια, όπως ήταν φυσικό το παρών στην εκδήλωση έδωσαν βουλευτές της Α & Β Πειραιά, πρώην υπουργοί κι όλες σχεδόν οι πολιτικές προσωπικότητες(;) του μεγάλου λιμανιού, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι γνωστοί..."μαϊντανοί" που τους βλέπει κανείς σχεδόν κάθε εκδήλωση.
@ Πάντως, η προσέλευση πολιτικών χαρακτηρίζεται ικανοποιητική για ..έκθεση ζωγραφικής, ιδίως αν θυμηθεί κανείς πως στον εορτασμό των Θεοφανίων κατέβηκε φέτος ένας υπουργός κι αυτός μάλλον ήταν...περαστικός! Τυχαίο; Δε νομίζω!