Latest News

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Χαμένοι στην επικοινωνία του τίποτα


Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο που ξεσπά το θυμό του. Μαθαίνουμε πως ο Ψηλός τα έκανε γυαλιά- καρφιά, όταν πληροφορήθηκε την παραίτηση του Κώστα Ρεσβάνη. Και δεν είχε άδικο. Δεν είναι λίγο πράγμα ν' αποχωρεί η "βιτρίνα" της δημοτικής ομάδας και μάλιστα να καταμαρτυρά με επιστολές του στους δημοτικούς συμβούλους και στο ΠΑΣΟΚ ότι όχι μόνο δεν έγινε έργο στον Πειραιά, αλλά τίθεται και θέμα ανανέωσης προσώπου για τη διεκδίκηση του δήμου στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας έκανε τη λιτή (και λίγη πολιτικά) δήλωση, προκειμένου να ξεπεράσει...απαλά τη δημοσιοποίηση του "πλήγματος" που δέχθηκε από την παραίτηση.
Φανταστείτε πως δεν μπήκε καν στη διαδικασία ν' επικοινωνήσει με τον τ. πρόεδρο, σε αντίθεση με το γενικό γραμματέα Γιώργο Οικονομόπουλο. Λέγεται ότι ο τελευταίος σχημάτισε τον αριθμό του τηλεφώνου του πολλές φορές, χωρίς όμως να λάβει απάντηση. Έτσι, οι τελευταίες γέφυρες επικοινωνίας των δύο πλευρών, φαίνεται πως κόπηκαν και χάθηκε κάθε επαφή...