Latest News

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Την αφήσατε ή σας ξέφυγε, σύντροφοι;


Σκέτο... ποίημα σαν την κοπέλα δίπλα ήταν η ομιλία της νέας προέδρου, η οποία μπήκε με το ...δεξί στο πνεύμα του νέου ρόλου της. Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος το κορυφαίο σημείο της ομιλίας της.
( Τώρα, φανταστικέ μου αναγνώστη, μπορείς να ρίξεις μια ακόμη ματιά στην κοπέλα πριν συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω. Φαντάζομαι την έριξες τη ματιά!
Τώρα μπορείς να συνεχίσεις...)
Τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε, πάντως, πως αμέσως μετά την εκλογή της, έκανε λόγο για ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής!
"Οφείλουμε να επισημάνουμε τις ελλείψεις, την αναποτελεσματικότητα και την ανεπάρκεια της δημοτική αρχής, που μέρος της ευθύνης αυτών φέρουμε όλοι μας. Και εδώ επιβάλλεται να αναγνωρίσουμε το μερίδιο της ευθύνης του καθενός από εμάς", είπε η ίδια και τους έστειλε όλους... αδιάβαστους. Δηλαδή, είπε με δικά της λόγια όσα καταγγέλλει στις επιστολές του ο προκάτοχός της!
Αλήθεια, αυτή (την ομιλία) την αφήσατε ή σας ξέφυγε, σύντροφοι;
@ Αν και το "σήμερα νίκησε η δημοκρατία" δεν πάει πίσω, αλλά είναι φράση κλισέ άλλης εποχής κι εδώ δεν γράφουμε ιστορία. Εδώ απλά κάνουμε την πλάκα μας...!