Latest News

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Τα παπάκια βρήκαν στους δρόμους


" Ψωμί, παιδεία, ελευθερία" βροντοφώναξαν δεκάδες παπάκια που διαδήλωσαν ανήμερα της Πρωτομαγιάς στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με το μεγάλο λιμάνι.
Τα παπάκια άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο πριν τις 11.00 το πρωί στο πάρκο, που χρησιμοποιούν ως γιάφκα για τα τρελά φαγοπότια τους, που τα έχουν κάνει τετράπαχα!
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας και των περικοπών, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία προς το δημαρχείο της Ντίσνεϊλαντ.
Αντιπροσωπεία τους, συναντήθηκε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα παπάκια και παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, ζητώντας να τα ταΐζουν, γιατί θα πεθάνουν από την πείνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Papakias αφού πρώτα ρώτησε τι εννοούν, αμέσως τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα, γιατί είναι τετράπαχα και πρέπει να αρχίσουν δίαιτα αν θέλουν να πάνε το καλοκαίρι στις παραλίες. Τα παπάκια έφυγαν με ...άδειες φτερούγες και στομάχια, αλλά δήλωσαν αποφασισμένα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας τους ενάντια στα μέτρα της πείνας...