Latest News

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Παράδειγμα προς μίμηση, αλλά όχι άλλοθι...


Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται στην πολιτική η κίνηση του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασουλά να παραιτηθεί έως το τέλος της θητείας του από τις αποδοχές του που ανέρχονται γύρω στα 35.000 ευρώ.
Ακόμα κι αν κάποιος υποψιασμένος διακρίνει κάποιους επικοινωνιακούς ή άλλους λόγους, η πράξη του Φασούλα έχει τη δική της ξεχωριστή συμβολική σημασία, γιατί απλώς δεν το έχει κάνει ουδείς άλλος πολιτικός, τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία του τόπου.
Αν και όποιος γνωρίζει το "βίο και την πολιτεία" του δεν μπορεί να του προκάλεσε έκπληξη. Θυμίζουμε ότι αν και είχε δικαίωμα ως ολυμπιονίκης να λάβει τα προνόμια που δίνει η πολιτεία, ήταν από τους ελάχιστους που δεν έκαναν χρήση των ευεργετικών διατάξεων (πρόσληψη ΕΔ -ΣΑ, άδεια ΠΡΟΠΟ)
Γι' αυτό, η κίνηση του δημάρχου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι άλλοθι για όλους τους άλλους...

@ Το καλό θα ήταν ν' ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα κι άλλοι πολιτικοί, με πρώτους τους αντιδημάρχους και τους προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων...
@ Το κακό θα είναι να συνεχίσουν την κατασπατάληση δημοτικού χρήματος στα καρτούν που εκθέτουν τον προσωπικά τον ίδιο τον δήμαρχο, αλλά αυτό είναι άλλη ανάρτηση...
@ Κουράγιο Παναγιώτη...